Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Zucchinibollar med ugnsstekt potatis

Här bjuder vi på Foodjunkies recept på zucchinibollar med ugnsstekt potatis. Perfekt middagsmat!
 
Foto: Morgan Eisenberg / Unsplash
Det här är ett jättebra alternativ att göra för oss vegetarianer när alla andra vill ha köttbullar!

Ugnsrostad potatis

Ugnsrostad potatis

Skiva potatisen och rosta den i ugnen med salt, peppar och olja.

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Nästa bild
Zucchinibollar

Zucchinibollar

Tips! Lägg den rivna zucchinin i en sil och pressa ur all vätska. (Den kan man dricka så man får i sig det nyttiga!)

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Nästa bild
Zucchinibollar

Zucchinibollar

Du behöver:
2 st zucchini (Riven)
3 dl havregryn
2 st ägg
vitlök
salt
peppar
chili
färska örter
(om man vill kan man lägga i en klick fetaost i mitten)
Ta upp en ”klump” med en sked och forma i handen och då kan man pressa ur sista vätskan. Stek i olivolja och smör eller varför inte kokosfett.

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Nästa bild
Zucchinibollar

Zucchinibollar

Smaklig måltid!

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!