Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Ansiktskrämen (till budgetpris!) är Hollywoods bäst bevarade hemlighet

Makeup-artister såväl som kändisar älskar Lait-Crème Concentré från Embryolisse, en riktig budgetfavorit som kan lösa mängder av hudproblem. Här är allt du behöver veta om Hollywoods bäst bevarade hemlighet!

Foto: Shutterstock

Lady Gaga, Ariana Grande, Scarlett Johansson och Gwyneth Paltrow är några av de kändisar som har berättat att de älskar det som anses vara Hollywoods bäst bevarade hemlighet när det kommer till skönhet: Lait-Crème Concentré från Embryolisse.

Mängder av användningsområden

I flera årtionden har Lait-Crème Concentré från Embryolisse varit en storfavorit hos både kändisar och makeup-artister. Krämen skapades av hudexperter i Paris för över 60 år sedan och blev snabbt populär tack vare sin krämiga formula som ger näring åt torr hy och samt en oslagbar lyster.

Produkten innehåller en unik kombination av vitaminer, fettsyror och essentiella näringsämnen som hjälper till att balansera huden, skydda den från angripare och förse den med fukt. Men detta är inte den enda anledningen till att krämen har blivit så populär – den har nämligen flera olika användningsområden, däribland:

  • Dag/nattkräm
  • Rengöringskräm
  • Fuktmask

Lait-Crème Concentré är också suverän mot hudirritation och rodnad, samt kan läka soleksem och mindre sår efter rakning. Med andra ord, en riktig hjälte i badrumsskåpet!

Så använder du Lait-Crème Concentré från Embryolisse

Trots sitt låga pris är Lait-Crème Concentré från Embryolisse ett måste i varje makeup-artists kit.

I en video som fått stor spridning på TikTok förklarar makeup-artisten Kevin Kodra hur han använder krämen som en primer – perfekt för dig som har torr hy och ofta upplever att din bas ser “kakig” ut!

  1. Ta en generös klick av krämen och applicera den som en ansiktsmask. Var inte rädd för att applicera krämen under ögonen om huden där tenderar att bli torr!
  2. Låt krämen absorberas av huden en stund och massera sedan in den ordentligt.
  3. När krämen har absorberats helt kan du sminka dig som vanligt. Resultatet? En fantastiskt slät bas!
@kevikodra I’ll never stop talking about this @embryolisseca cream tbh…. 🫣 A D #EmbryolisseCa #fyp #makeup #makeupartist #beauty #beautyhacks #celebritysecrets ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Källor: Cosmopolitan, Glamour

Lait Creme Concentre - Embryolisse KÖP

Lait Creme Concentre - Embryolisse

Pris: 188 kronor.

(Rek pris: 299 kr)

Finns även i mindre förpackning – Pris: 110 kronor.

(Rek pris: 150 kr)

Student? Med Studentkortet får du alltid 10% Rabatt hos Bangerhead. Gäller även redan nedsatta priser.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!