Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Audrey brow – så får du till den populära bryntrenden

En av tidernas största stilikoner har inspirerat den heta ögonbrynstrenden Audrey brow. Så här får du bryn som vackra Audrey Hepburn!

Foto: Instagram @kendalljenner

Den ikoniska skådespelerskan Audrey Hepburn är lika inspirerande idag som när storfilmer som Frukost på Tiffany’s och Sabrina kom ut på 50- och 60-talet.

På senare tid har Hepburns snygga ögonbryn fångat skönhetsentusiasters uppmärksamhet, något som har gett upphov till trenden “Audrey brow” – fylliga, raka ögonbryn som enligt experter är universellt smickrande.

Audrey brow – så gör du:

Om du likt Kendall Jenner och Zoë Kravitz vill prova på trenden så gör du på följande vis:

  1. Audrey brow kräver fylliga ögonbryn. Låt gärna dina bryn växa ut, men under tiden kan du fylla i dem med till exempel en ögonbrynspenna.
  2. Forma ögonbrynen så att de har en rak form. Brynets spets ska peka uppåt. Detta steg uppnår du med hjälp av en kombination av att plocka och fylla i/skulptera brynen. Akta dig dock för att plocka för mycket – om du är osäker är det bäst att överlåta detta till ett proffs.
  3. Fixera brynen med till exempel en brynpomad eller bryngel.  

Källor: MSN, Bustle

Brow Wiz - Anastasia Beverly Hills KÖP

Brow Wiz - Anastasia Beverly Hills

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Produkten är 100% vegansk.

Pris: 265 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Makeup Lift N Snatch Brow Tint Pen Brown - NYX Professional KÖP

Makeup Lift N Snatch Brow Tint Pen Brown - NYX Professional

Skapa en lyft brynlook med en penna! Denna flexibla ögonbrynspenna med mikroborste låter dig skapa båda tunna och tjocka hårliknande streck. Uppbyggbara nyanser som gör det möjligt för dig att gå från en supernaturlig look till en perfekt markerad look med bara några streck. Skapa bryn ur ingenting, fyll ut glesa partier eller bygg på dina vackra bryn ytterligare.

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Tattoo Brow Pomade - Maybelline KÖP

Tattoo Brow Pomade - Maybelline

Brow Pomade Pot för att designa välformade bryn som håller länge. Vattenfast formula med upp till 24 timmars hållbarhet. Du kan själv skapa din egen brynlook, från naturlig till dramatisk, med denna brynpomad som gör det enkelt att bygga upp looken. Få välformade ögonbryn som håller. Nu kan du enkelt forma och fylla ut ögonbrynen.

Pris: 128 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Brush #7B - Anastasia Beverly Hills KÖP

Brush #7B - Anastasia Beverly Hills

En vinklad pensel som du enkelt skapar definierade och naturliga bryn med. Använd Anastasia Beverly Hills Duo Brush #7B och dess specialdesignade spooley ände för att blanda in produkten i ögonbrynen för en mjuk och naturlig finish.
Mjuka, syntetiska hår med en supertunn kant.
Perfekt för on-the-go touch-ups.

Pris: 240 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Eye Brows Big Boost Fibre Gel - MAC Cosmetics KÖP

Eye Brows Big Boost Fibre Gel - MAC Cosmetics

Eye Brows Big Boost Fiber Gel från MAC Cosmetics ger ögonbrynen en volymboost i ett svep med vår effektiva 24-timmarsformel som ger perfekt polerade bryn. Färgad formula som skapar fylligare och tätare bryn tack vare små syntetiska mikrofibrer som bygger upp, definierar och formar ögonbrynshåren. Vattentät, fukttålig formula som säkrar att både färg och volym håller hela dagen och kvällen.

Pris: 225 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Brow Now Stay-in-Place Brow Gel - Estee Lauder KÖP

Brow Now Stay-in-Place Brow Gel - Estee Lauder

Skulptera, formge och definiera dina bryn med detta innovativa 3-i-1 verktyg. I den ena ändan finns det en unik, trekantad spetspenna för att fylla i brynen och skapa konturer till brynet med ett tunt eller bredare streck. I mitten är det en svamp med  brynpuder som skapar fyllighet och djup. Avsluta med att styla och forma ditt bryn med borsten.

Pris: 219 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Eyebrow Gel - NYX Professional Makeup KÖP

Eyebrow Gel - NYX Professional Makeup

En bryngel fylld med pigment.
Den lätta, vattenfasta formulan ger tjockare och fylligare bryn som ser naturliga ut. Finns i 5 olika nyanser.

Pris: 89 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!