Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Vi testar och utser den bästa concealer

En perfekt concealer kan vara lika svår att hitta som de perfekta jeansen men vi har gett oss in i concealer-djungeln för att hitta vårens räddare i nöden. 

En concealer ska vara täckande men inte täppa till porerna och lägga sig som ett täcke över huden. Den ska vara återfuktande och samtidigt ge ett naturligt resultat. Ni hör ju, vi har skyhöga krav på den perfekta concealern!

concealer test

Här testar vi 11 concealers och utser vinnaren (som i det här testet råkar vara två stycken) i vårt “bäst i test”. Betygen är i skala en stjärna upp till fem stjärnor.

concealer test

s1073980-main-hero

Boi-ing Benefit

Betyg: ****** fem stjärnor fullpott 

“Den här concealern är en riktig fullträff! Den täcker bra och smälter bra ihop med huden. Vill du ha ett felfritt resultat så är det här concealern du ska ha.   Concealern är både krämig och fast vilket gör att den håller sig på plats och inte fastnar i de fina linjerna runt ögonen. En fullträff!”

Pris: 180 kronor på Sephora (finns inte att köpa via webben)

SB_C503_SKUC50310_340

High Definition Concealer från Smashbox 

Betyg: **** fyra stjärnor

“Den här concealern smälter in i huden på ett naturligt sätt men är inte så täckande som vi önskar. Den känns fräsch och passar nog perfekt på sommaren då man vill ha en lättare variant.”

Pris: 190 kronor

Läs också: Här testar vi och betygsätter vårens härligaste parfymer 2016 >>

0071b4bc09fc8629a8c927b6f94dc950

Rituals natural concealer “Lighten up”

Betyg: *** tre stjärnor

“Känns lagom täckande och ljusar upp de områden som behöver det. Enkel att applicera och lämnar huden smidig. Litet minus för att den lägger sig i vecken under ögonen.”

Pris: 170 kronor

consealer

VINNARE: Yves Saint Laurenty Touche Éclat Radiant Touch

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott 

“Hade höga förväntningar på den här concealern som vunnit många priser genom åren och vi medger om att den håller precis vad den lovar. Det passar bäst att applicera på de områden du vill ljusa upp och kan fixa vilken dålig nattsömn som helst på ett kick. Lite dyr men värt det.”

Pris: 375 kr

 consealer

Makiash trio concealer 

Betyg: ** två stjärnor

“Bra med tre olika nyanser som man kan blanda till själv efter hudfärg men känns tyvärr torr och lämnar huden med en hinna. Inte vår favorit.”

Pris: 239 kronor

SB_C1C4_SKUC1C401_340

Smashbox Camera Ready BB Cream Eyes SPF 15

Betyg: **** fyra stjärnor

“Den här grymma concealern täcker allt! Den är dryg och färgen tonas lätt in med din övriga hudton. Litet minus för att den inte är så återfuktande vilket kan göra att huden stramar lite. Funkar både för att dölja ringar under ögonen efter för lite sömn eller den där röda finnen som kan dyka upp när du minst anar det.”

Pris: 240 kronor

sensai concealer
Sensai Concealer

Betyg: **** fyra stjärnor

“En tunn och lätt concealer som ändå täcker bra! Det är lite svårt att få ut precis den mängd man vill ha i penseln. Ger naturligt resultat och verkar återfuktande. Dock lite väl dyr.”

Pris: 359 kr

 

makiash-concealer-cover-up-1

Makiash cover up stick 

Betyg: ** två stjärnor

”Den var lätt att applicera med hjälp av fingret och täckte blemmor i ansiktet väldigt bra. Dock kändes huden torr efter appliceringen vilket gjorde att det blev små ”sprickor” i täckningen.”

Pris: 149 kronor

 

 

Benefit_Erase_Paste_Brightening_Camouflage_for_Eyes__amp__Face_4_4g_1363862803.png

Erase paste brightening concealer från Benefit 

Betyg: *** tre stjärnor

“Den här concealern är väldigt krämig! Eftersom den är så krämig behövs det väldigt lite concealer för att täcka dina blemmor. Den passar också bra för den som har torr hy och upplever att concealern lätt blir ”kakig”. Tyvärr så håller den inte så bra. Efter bara någon timme lägger sig den i vecken under ögat. Ett annat minus är att den bara finns i tre nyanser.”

Pris: 230 kronor på Sephora (går inte att köpa via webben)

 

anastasia-beverly-hills-concealer-295-kronor

Concealer Anastasia Beverly Hills 

Betyg: **** fyra stjärnor

“Den här är perfekt för den som vill ha en täckande concealer. Tillskillnad från andra täckande concealer så upplevs inte den här ”kakig” och torr utan är krämig och återfuktande. Dock så är det inte jättebra att ha under ögonen eftersom den fastnar lite i vecken.  Det den får ett jättestort plus för är att den finns i sju olika nyanser som passar alla hudtoner.”

Pris: 295 kronor

benefit concealer

Benefit fakeup hydrating under eye concealer

Betyg: **** fyra stjärnor

”Den här concealern är så bra för alla tröttmössor där ute. Återfuktande och fylld med pigment, enkel att dutta på och håller hela dagen. En riktig favorit till budgetpris”

Pris: 195 kronor

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!