Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa puder för fet hy – 6 bästsäljande favoriter

Har du problem med att din hud lätt blir glansig och fet? Ett bra puder kan vara din räddning! Nedan listar vi våra favoritpuder för fet hy!

Foto: bareMinerals

Idag pratas det mycket om glow och lyster, men för den som har problem med fet hy brukar önskemålen se annorlunda ut. Vill du dämpa oljigheten och få ordning på hyn? Satsa på ett bästsäljande puder som råder bot på problemen!

Spana in 6 bästsäljande favoriter nedan!

Smoothing Primerpuder - Make Up Store KÖP

Smoothing Primerpuder - Make Up Store

En utjämnande primer med mattande effekt. Jämnar ut fina linjer och porer. Bär den under makeup eller ensam för en felfri och silkeslen yta.

Pris: 345 kronor.

KÖP

Nästa bild
Stay Matte Powder - Rimmel KÖP

Stay Matte Powder - Rimmel

Ett pressat, silkeslent puder som tack vare naturliga minteraler hjälper till att hålla din hy matt i upp till 5 timmar! Detta ljuvliga puder hjälper även till att reducera synbarheten av porer och ger din hy en fräsch, matt finish.

Pris: 69 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Blot Powder/ Pressed - MAC Cosmetics KÖP

Blot Powder/ Pressed - MAC Cosmetics

Ett unikt pressat puder som först och främst kontrollerar glans utan att lägga till färg eller yta. Fixerar foundation, skapar slät finish. Används av makeupartister och för förbättring av makeupen under dagen. Blot Powder innehåller glimmer och kiseloxid som absorberar överskottsolja och minskar glansen på huden.

Pris: 297 kronor.

(Rek pris: 330 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Fit Me Matte & Poreless Powder - Maybelline New York KÖP

Fit Me Matte & Poreless Powder - Maybelline New York

Maybellines första puder med mattande effekt som matchar både din hudtyp och hudton och ger ett naturligt resultat. Absorberar oljor och fett för ett matt resultat hela dagen! Med sin pore-blurring effect jämnar pudret ut huden och minimerar porerna.

Pris: 77 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mineral Veil Finishing Powder - bareMinerals KÖP

Mineral Veil Finishing Powder - bareMinerals

Fixerande och matterande puder av mikroniserad mineralformula. Skir, ultralätt konsistens som lägger sig som en fin slöja över huden. Minimerar synligheten av porer, fina linjer, rynkor och ärr och ger en visuellt mjuk yta. Absorberar överflödig talg och håller huden matt – makeupen sitter perfekt hela dagen.

Pris: 440 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Mineral Rice Setting Powder - Youngblood KÖP

Mineral Rice Setting Powder - Youngblood

Ett transparent puder som absorberar extra talg, håller huden matt och minimera synligheten hos porerna. Torkar inte ut huden.

Pris: 309 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!