Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Ekologiska ansiktskrämer med spf – 5 favoriter

Det är alltid viktigt att skydda huden mot solens starka strålar. Ett enkelt sätt att komma ihåg solskyddsfaktorn i ansiktet är att använda en ansiktskräm med spf. Nedan har vi listat fem ekologiska favoriter.

Foto: Pexels

De flesta är nogranna med solskyddsfaktor under sommarmånaderna, men faktum är att det är viktigt att använda solskyddsfaktor i ansiktet året runt, framförallt på våren. På så sätt minskar du risken för pigmentfläckar, rynkor och hudcancer. Ett enkelt sätt att komma ihåg solskyddsfaktorn till vardags är att använda en hudkräm med spf. Satsa gärna på en ekologisk variant som är extra snäll mot din hud.

Nedan tipsar vi om 5 ekologiska och naturliga ansiktskrämer med spf!

Skincare City CC Hyaluronic Anti-Pollution Cc Cream Spf 15 - Mádara KÖP

Skincare City CC Hyaluronic Anti-Pollution Cc Cream Spf 15 - Mádara

Ge din hud lyxig vård och transparent solskydd med denna ansiktskräm som motverkar hudens åldrande. Den återfuktande sammansättningen korrigerar hudtonen och minskar förkomsten av fina linjer och rynkor. Zinkoxid säkerställer ett bredspektrum UVA/UVB-skydd för att motverka fotoåldrande. Den mjuka och lätta konsistensen med en utsökt doft av ros efterlämnar huden strålande

Pris: 355 kronor.

KÖP

Nästa bild
Oil Free Moisturizer SPF 30 - Juice Beauty KÖP

Oil Free Moisturizer SPF 30 - Juice Beauty

Effektiv ansiktskräm med solskyddsfaktor 30. De näringsgivande ingredienserna främjar hudens naturliga fuktbalans.

Ekologiskt certifierade vindruvor och granatäpple, lugnande aloe vera, antioxidanter och näringsrika havsalger ger dig en strålande hy. Innehåller även Zinkoxid som skyddar mot solen.

Rekommenderas till dig med fet och blandhy samt oren hud.

Pris: 335 kronor.

KÖP

Nästa bild
Day Defence SPF30 Day Cream - BYBI Beauty KÖP

Day Defence SPF30 Day Cream - BYBI Beauty

En skyddande och mjukgörande dagkräm för ansiktet. Krämen har ett ordentligt skydd mot UVA/UVB från icke nano zinkoxid. Den har ett högt innehåll av vitamin A och E samt buriti-olja som stärker skadad hud. Innehåller även betakaroten för att skydda huden mot föroreningar och yttre stress.

Ett högt solskydd, spf 30, gör att krämen skyddar ansiktet mot både UVB- och UVA-strålning. Samtidigt har den en lätt formula som inte täpper igen huden. Den kan användas året om, men särskilt bra under sommarhalvåret då behovet av solskydd är extra stort.

Pris: 320 kronor.

KÖP

Nästa bild
Plant Stam Cell Age-Defying Sunscreen SPF 30 - Mádara KÖP

Plant Stam Cell Age-Defying Sunscreen SPF 30 - Mádara

En ekocertifierad solkräm till ansiktet. Den är mineralbaserad och säkrar ett bredspektrat UVA/UVB-skydd med en osynlig och felfri finish. Det som är så unikt med Madaras SPF-formula är stamceller från nordisk dragon som tillför huden en superdos av antioxidanter och skyddar mot luftföroreningar samtidigt som den motverkar att huden åldras i förtid. Madara Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 förebygger också solskador som torrhet, rynkor och ojämnheter. Tack vare den ultralätta konsistensen så blir den 100% osynlig på huden.

Pris: 284 kronor.

(Rek pris: 355 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Stem Cellular CC Cream Natural Glow - Juice Beauty  KÖP

Stem Cellular CC Cream Natural Glow - Juice Beauty

Högeffektiv 12-in-1 kräm med SPF 30 som ger dig en fast hy, jämnar ut hudtonen och förebygger linjer och rynkor. Innehåller stamceller från äpple, vindruva, citron och C-vitamin i kombination med vindruvskärnolja som har en hög halt av antioxidanter. Innehåller även ekologiskt certifierade jojoba- och solrosoljor som vårdar och återfuktar huden.

Pris: 415 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!