METRO MODE + Straight teeth direct

Ett leende förlänger livet – Så här får du raka tänder utan att gå till tandläkaren

Det är viktigt att känna sig nöjd med sitt leende och sina tänder. Vi har spanat in en populär behandlingsform för att få rakare tänder. Utan att behöva gå till tandläkaren. Allt du behöver göra är att beställa hem en osynlig skena via en app.

Foto: Unsplash/Instagram @straightteethdirect

Vill du ha rakare tänder men känner att det är en lång och jobbig process? Då är du inte ensam. Idag är det många som inte är helt nöjda med sina tänder. Många behandlingar pågår i flera år och kostar en hel del, vilket kanske inte är så lockande. Som tur är finns det idag andra alternativ som varken syns eller kräver att du springer till tandläkaren flera gånger om året.

Straight teeth direct erbjuder en populär tjänst där du kan göra allt hemifrån soffan via en app. En ny teknologi som blir allt mer populär, det bästa är att det inte heller kostar så mycket som andra behandlingsformer. Du får hem en serie av osynliga skenor som är anpassad efter din behandlingsplan. Du byter ut din skena var fjortonde dag efter att dina tänder flyttar sig. Skenan använder du under dagen och natten, när du äter tar du ut den och borstar efteråt tänderna. Under hela behandlingen har du via appen kontakt med din tandläkare.

Läs mer om Straight teeth direct här – och gör en gratis konsultation!

Låter det här som något som skulle passa dig? Nedan listar vi i sex steg hur det går till, från att du gör en gratis konsultation till slutgiltigt resultat.

1. Gratis konsultation online

För att allt ska kännas tryggt och säkert får du göra en gratis konsultation i deras app eller hemsida. Du skickar bilder på dina tänder och svarar på några snabba frågor. Inom 24 timmar kommer du få svar från en legitimerad tandläkare.

2. Registrera dig 

När du har registrerat din mail kommer du få ett personligt svar med en demonstrationsvideo som ger dig en virtuell rundtur genom hela processen. Om allt känns bra så registrerar du dig i appen och beställer hem produkter för en avgjutning av dina tänder.

3. Få hem avgjutningen

När din beställning är mottagen kommer du sedan få hem ett kit där du själv får gjuta av dina tänder. Här kommer du bli guidad av din tandläkare genom appen.

4. Skicka din avgjutning

Efter att du har gjutit av dina tänder skickar du tillbaka resultatet. Fraktkostnad ingår i priset. Här får du en plan för hela behandlingen. Och en videosimulering som visar ditt resultat tillsammans med en fullständig rapport. Fram till detta steg är allt gratis.

5. Få hem osynlig skena

Här skapas de osynliga skenorna som passar dina tänder. Du kommer att få hem en serie av dem. Du byter dem varannan vecka, efter att dina tänder rör sig under behandlingen.

6. Slutgiltigt resultat

Du får dina osynliga skenor i steg under din behandlingstid tills du når dina slutmål. En behandling tar olika lång tid från person till person beroende på hur mycket som ska justeras. Men i genomsnitt tar det från fem till nio månader.

Bra att veta: 

Både under behandlingstiden och när den sedan är avslutad kommer du ha tillgång till en chatt i appen med din personliga tandläkare. Där kan du alltid ställa frågor om det är något du undrar över.

Alla tandläkare är legitimerade. Här får du samma vård som hos en vanlig tandläkare, men du gör allting hemifrån. Helt enkelt sparar du massor av tid till att göra andra saker. Skulle det bli några problem med din avgjutning, eller om du längre fram skulle tappa bort din osynliga skena, så får du hem en ny utan att behöva betala något extra. Behandlingen ersätter inte din vanliga tandläkarkontroll, vilken också är viktig att gå på.

Hela behandlingen från att du har beställt hem avgjutningen kostar cirka 15 643 kronor. Antingen kan du betala hela summan direkt, dela upp den på tre månader eller på åtta månader. Vilket då blir 1 772 kronor i månaden.

Gå in på Straight teeth direct för att läsa mer!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!