Skönhet

Guldigt, lekfullt och naturligt – här är de trendigaste hårfärgerna sommaren 2018

Sommaren är synonymt med solblekt hår och “beach waves” men är du sugen på en helt annan look så listar vi säsongens trendigaste hårfärger. Vi kan nästan lova att du kommer vilja boka en tid hos frisören på stört.

harfarger-2018-hartrender-frisyrer-2018-puffFoto: REX/Unsplash/Getty

Den röda tråden genom sommarens hårtrender är helt klart värme och guldiga toner, i så väl mörkt som ljust hår. I sommaren lämnar vi också det pastellfärgade bakom oss och välkomnar istället den varmare persikofärgade nyansen. I bildspelet här nedan hittar du hårfärgarna som vi kommer välja i sommar (var beredd på beslutsångest DELUXE).

”Karamellkyssta toppar”

”Karamellkyssta toppar”

En solkysst look för brunetten, där det bruna bryts av med några inslag av ljusare karamelltoner. Ett perfekt sätt att ljusa upp din hårfärg för en somrigare känsla.

Foto: Getty images

Nästa bild
”Toffee-blond”

”Toffee-blond”

En fin kombination av brunt och blond, som ljusas upp med ett par ännu ljusare slingor. En vacker och varm blandning som är den ultimata vinnaren i sommar.

Foto: Tyler Nix/Unsplash

Nästa bild
Peachy persika

Peachy persika

Sommarens kanske hetaste hårfärg är den där blond möter persika. En enkel look du kan testa hemma med en färgbomb.

Foto: REX

Nästa bild
Bronde

Bronde

Vi skrev om trenden i våras och den håller i sig under sommaren, men denna gång inslag av ljusare slingor. Börja med mörkare botten och gå mot ljusare toppar.

Foto: Savs/Unsplash

Nästa bild
Ojämna slingor

Ojämna slingor

En stökigare look till de mer klassiska och strukturerade slingorna. Slingorna är koncentrerade till överhåret och låter underhåret vara mörkt. Slingorna är handmålade och ”slarviga”.

Foto: Getty Images

Nästa bild
Roséguld

Roséguld

Pastellerna må vara på väg bort men roséhåret fortsätter att vara med oss i sommar. Bli lekfull i sommar och färga topparna rosé, ett enkelt sätt att liva upp din look.

Foto: REX

Nästa bild
”Rooty butter blonde”

”Rooty butter blonde”

Ett perfekt alternativ för dig som vill vara ljusblond men som inte orkar hålla efter färgen. Det här hårfärgen är en mörka rötter som övergår till att bli ljusare och ljusare. Som en mer dramatisk ombré men med mjuka övergångar.

Foto: Getty Images

Nästa bild
Gloria-slingor

Gloria-slingor

Du är förmodligen bekant med belayage, slingorna som är skräddarsydda efter ditt ansikte. Gloria-slingorna ramar in ditt ansikte och gör det ljusare närmast ansiktet. Ger en naturlig och solkust look.

Foto: Getty Images

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!