Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Straight teeth direct™

Jessica använde en app för att få rakare tänder – det här tyckte hon!

Straight teeth direct™  har har tagit fram en app för att få rakare tänder. Vi pratade med Jessica som själv har använt sig av dem, för att få veta vad hon tyckte om behandlingen. 

Foto: Unsplash

Funderar du på att skaffa tandställning för att få rakare tänder? Det populära företaget Straight teeth direct™ har tagit fram en app där hela behandlingen sker hemifrån. Tandskenorna du använder är dessutom genomskinliga, vilket gör att de inte syns lika mycket som många andra tandställningar.

Du får hem en serie av osynliga skenor som är anpassade efter din behandlingsplan, och byter ut din skena var fjortonde dag efter att dina tänder flyttar sig. Under hela behandlingen har du kontakt med din tandläkare via appen. Samtidigt är det ett mer prisvärt alternativ än andra behandlingsformer; från att du har beställt hem avgjutningen kostar behandlingen cirka 15 640 kronor. Du kan välja mellan att betala hela summan direkt, dela upp den på tre månader eller på åtta månader, vilket då skulle bli 1 772 kronor i månaden.

Vi pratade med studenten Jessica som själv har använt sig av appen för att få veta vad hon tyckte om hela behandlingsformen. Gå in på Straight teeth direct™  för att få veta mer!

Hur kom du i kontakt med Straight teeth direct?

– Jag har varit intresserad av att räta ut mina tänder i flera år. Men att gå till tandläkaren har varit för dyrt och jag ville verkligen inte ha fasta metallbeslag, så det var aldrig tillräckligt för att motivera den höga prislappen och smärtan. Lyckligtvis studerar en av mina bästa vänner till tandläkare, så hon tipsade om att det finns företag som erbjuder tjänsterna digitalt. Jag undersökte det mer noggrant och hittade då Straight teeth direct™.

Jämförde du dem med andra behandlingar innan? 

– Ja, jag jämförde med andra företag. Jag ville självklart se vad som fanns tillgängligt och jämförde då mina alternativ. Anledningarna till att jag valde Straight teeth direct™, var deras många bra recensioner från tidigare kunder, de snabba svaren från deras kundsupport och priset, som jag tycker är överlägset bäst.

Hur upplevde du hela processen?

– Det kunde inte ha varit bättre! De var väldigt snabba med att svara på alla mina frågor, och jag hade en hel del. Den första gjutningen levererades snabbt och var väldigt lätt att använda. All kommunikation via appen var väldigt snabb och jag fick bra och tydliga råd från min tandläkare. Min behandlingsplan var oerhört omfattande, vilket imponerade.

Hur var det att endast ha kontakt med din tandläkare via en app?

– I början verkade hela upplägget lite konstigt. I vardagen tenderar vi att tänka att en tandläkare endast finns på en klinik – vilket kan vara en läskig upplevelse. Min upplevelse var inte alls läskig eller jobbig. Det var väldigt smidigt att få all information jag behövde till min mobil så jag kände aldrig att jag missade några viktiga aspekter av behandlingen.

Var det jobbigt att använda skenorna varje dag?

– Nej det tycker jag inte, du placerar dem bara över tänderna och känner av att det trycker lite, vilket man alltid känner av en tandställning. De skaver inte heller mot insidan av munnen, vilket en vanlig räls tenderar att göra. Den enda gången jag tog ut dem var när jag skulle äta och borsta tänderna.

Har dina tänder flyttat sig som förväntat?

– Mina tänder har flyttat sig precis efter tidsplanen och min 3D-plan som jag har i appen. Så jag har inte behövt någon ytterligare justering. Sedan processen blev klar har ser jag använt mina skenor som ska användas när tänderna har flyttats korrekt. De var noga med att informera om hur viktigt det var att använda dem efter behandlingen så att tänderna inte flyttar tillbaka.

Skulle du rekommendera en vän att använda dem?

– Absolut! Det har jag redan gjort! Några av mina vänner använder sig redan av Straight teeth direct™, eftersom jag inte kan sluta tipsa om det. Jag brukar säga att om du vill ha raka tänder, är det här den rätta vägen att gå!

Vill du veta mer? Läs då Jessicas blogg här, där vi fått följa hela behandlingen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!