Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Parfymnyheter dam 2022 – 10 favoriter du kommer älska

Våren är på ingång och med det även en parfymsäsong fylld av nya dofter! Vi har gått igenom några av nyheterna men även slängt med ett par klassiker!

Foto: Ariana Grande

Doften du bär kan berätta en hel historia om din personlighet utan att du yttrar ett enda ord. Vill du hitta rätt parfym som andra förknippar med just dig? 

Nedan har vi samlat 10 härliga parfymer – både nyheter och klassiker.

Tips! För att få din doft att hålla längre kan ett knep vara att smörja in din hud innan du applicerar din parfym, då är huden som mest mottaglig. 


Si Passione Intense EdP - Giorgio Armani KÖP

Si Passione Intense EdP - Giorgio Armani

Hyllar kontrasten och dualiteten mellan det finstämt blommiga och passionens intensitet. Den röda färgen är symbolisk för Sì Passiones attityd och essens. Sì Passiones svarta kork förenas med flaskans röda lackinteriör som symboliserar en passion som väntar på att släppas lös. En blommig doft som är uppbyggd runt en jasminduo, förstärkt med noter av svarta vinbär, patchouli och vanilj.

Pris: 626 kronor.

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
Rose & Magnolia Cologne - Jo Malone London KÖP

Rose & Magnolia Cologne - Jo Malone London

En sensuellt blommig doft med mystisk karaktär. Ljuv magnolia möter en duett rosor. En dekadent hjärtnot med söt Rose de Mai som värms upp av kryddiga Rose Damascena, insvept i sensuell patchouli och varm ambra.

Pris: 895 kronor.

KÖP

Nästa bild
This is Her! Vibes of Freedom EdP - Zadig & Voltair KÖP

This is Her! Vibes of Freedom EdP - Zadig & Voltair

En uppfriskande vind av frihet blåser på This is Her! Denna nya parfym från Zadig & Voltaire är en fräsch och blommig shot av positivitet! Vid första anblick är hon charmerande och sexig, men innerst inne är hon en modern och sprudlande kvinna som skänker massor av positiva vibbar.

Pris: 840 kronor.

KÖP

Nästa bild
Black Opium Eau de Parfum Illicit Green - Yves Saint Laurent KÖP

Black Opium Eau de Parfum Illicit Green - Yves Saint Laurent

Den nya doften har en experimentell och energigivande doftnot med hemliga ingredienser  som blandas med Black Opiums signaturackord med djärva och unikt sammansatta ingredienser.

Pris: 619 kronor.

KÖP

Nästa bild
Le Parfum Lumiere EdP - Elie Saab KÖP

Le Parfum Lumiere EdP - Elie Saab

Precis som en Haute Couture-klänning framhäver Elie Saab din femininitet med sina strålande sensuella toner. Elie Saab Le Parfum Lumière fångar det sensuella skimret av ljus och Gryning. Ögonblicket då natt möter dag med en ljusstråle som mjukt glider in i mörkret och avslöjar de gyllene nyanserna av gryning.

Pris: 690 kronor.

KÖP

Nästa bild
La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum - Lancôme KÖP

La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum - Lancôme

En floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande. Sinnena får en explosion – doften får ditt hjärta att blomstra av passion och kärleken blir levande.

Pris: 629 kronor.

Finns även hos Åhléns!

KÖP

Nästa bild
The Scent For Her Private Accord EdP - Hugo Boss KÖP

The Scent For Her Private Accord EdP - Hugo Boss

Denna intensiva tolkning av ikoniska BOSS The Scent för kvinnor som väcker sinnena med noter av apelsinblomma och vetiver som ger doften en hypnotisk dragningskraft.

Kryddade toppnoter av rosépeppar kontrasteras vackert av apelsinblomma i hjärtnoten. Varm vetiver smälter samman med luftig akigalaträ i basnoten och intensifierar doftens sensualitet.

Pris: 630 kronor.

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
Cherry In Japan Eau De Toilette - Escada KÖP

Cherry In Japan Eau De Toilette - Escada

Den klara doften öppnar med en sprudlande körsbärsnot som kombineras med jasminblad i hjärtnoten som möter en berusande bas av tonkabönor. En frisk och ren doft med 86% naturliga ingredienser som tar dig på en sinnenas resa bland körsbärsblommorna i Tokyos Sumida Park.

Pris: 490 kronor.

KÖP

Nästa bild
Miss Dior EdP - Dior KÖP

Miss Dior EdP - Dior

Färgstark blombukett, en ”millefiori” där noter av Grasse Rose, pion, iris och liljekonvalj kommer till liv.
Miss Diors couture-rosett är en extraordinär detalj prydd med ett otal färgglada toner som speglar livligheten hos blommor.

Pris: 1 095 kronor.

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
God Is A Woman Eau de Parfum - Ariana Grande KÖP

God Is A Woman Eau de Parfum - Ariana Grande

En oväntad kombination av lyxiga och naturliga ingredienser som skapar en fantastiskt sensorisk och intim upplevelse. En beroendeframkallande doft som tar dig med storm!

Pris: 549 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!