Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Time Filler – Filorgas bästsäljande hudvårdsserie som tacklar alla typer av rynkor

Spana in den bästsäljande hudvårdsserien som verkligen ger dina ålderslinjer en rejäl match! Filorgas hudvårdsprodukter är högpresterande och bekämpar rynkor, fina linjer, glåmighet, förlorad spänst och andra ålderstecken!

Foto: Filorga

Filorga är hudvårdsmärket som är mästare på anti-aging och har ett stort urval av produkter för olika behov, hudtyper och åldersgrupper. Deras bästsäljande serie Time-Filler bekämpar ålderstecken i ansiktet och lämnar huden med lyster och spänst. Produkterna är dessutom inspirerade av skönhetsinjektioner, och det märks på deras fantastiska resultat!

Spana in produkterna från Filorga nedan!

Källa: Bangerhead

Time-Filler Eyes - Filorga KÖP

Time-Filler Eyes - Filorga

För en lifting-effekt.

Reducerar mörka ringar och alla typer av linjer och rynkor, ger fasthet och har en lyftande effekt på ögonlocken – och den stärker även ögonfransarna!

Pris: 398 kronor.

(Rek pris 775 kr)

KÖP

Nästa bild
Time-Filler Intensive - Filorga KÖP

Time-Filler Intensive - Filorga

Serum med botox-effekt.

Mimiska rynkor, djupa rynkor, ytliga rynkor och torrhetsrynkor får se upp om du använder dig av detta serum! Formulan har både en filler- och botox-effekt på huden, vilket gör att ansiktsmusklerna blir mer avslappnande samtidigt som huden återfår sin volym. Och som en härlig bonus blir huden mjukare än någonsin.

Pris: 581 kronor.

(Rek pris 775 kr)

KÖP

Nästa bild
Time-Filler 5 XP Cream - Filorga KÖP

Time-Filler 5 XP Cream - Filorga

Multikorrigerande ansiktscreme för normal till torr hud.

Denna intensivt multikorrigerande dag- och nattcreme reducerar hela fem(!) typer av rynkor. Den mjukar upp mimiska rynkor, fyller ut djupa rynkor, jämnar ut ytliga rynkor och reducerar torrhetsrynkor – och den slätar även ut huden på halsen. Formulans krämiga konsistens är perfekt för den med normal till torr hy som kan uppleva stramhet, torrhet och fnasiga partier i ansiktet.

Pris: 581 kronor.

(Rek pris 775 kr)

KÖP

Nästa bild
Time-Filler 5 XP Cream-Gel - Filorga KÖP

Time-Filler 5 XP Cream-Gel - Filorga

Lika effektiv, men passar kombinerad till fet hy.

Har du kombinerad eller fet hud, eller besväras du av oljiga partier i ansiktet? Då är det Time-Filler 5 XP Cream-Gel du ska satsa på! Denna ansiktscreme är precis lika effektiv som Time-Filler 5 XP Cream, men den innehåller även zink som ser till att huden inte blir glansig under dagen.

Pris: 581 kronor.

(Rek pris 775 kr)

KÖP

Nästa bild
Time-Filler Night Cream  - Filorga KÖP

Time-Filler Night Cream - Filorga

Den optimala nattcremen när det kommer till rynkor.

Denna nattcreme är en en riktig powerprodukt när det kommer till att motverka och reducera flera olika typer av rynkor. Men den gör även underverk på en puffig och morgontrött hud som har de där klassiska kuddstrecken och sovrynkorna. Detta tack vare att formulan bland annat motverkar yttorrhet, vilket innebär att de aktiva ingredienserna kan gå ner på djupet i huden och göra sitt jobb. Säg god morgon till en slätare, piggare och fylligare hy som strålar!

Pris: 559 kronor.

(Rek pris 745 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!