Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Vårens bästa parfymer 2024 – härliga nyheter och tidlösa klassiker!

Spännande nyheter och klassiska dofter står på listan när det kommer till vårens bästa parfymer. Blomstrande, fräscht och sensuellt är ledorden!

Foto: Instagram @jomalonelondon

Med en lika öppensinnad som nyfiken blick på tillvaron vill vi åter kliva ut i världen 2024. Våren kan inte komma snabbt nog så ta tillfället i akt att klicka hem en ny vårparfym som fångar allt vi vill ha efter de två senaste åren. Varmt och blommigt, krispiga äpplen, sexigt och fräscht är bara ett urval av det du hittar när vi listar vårens bästa parfymer. Spana in hela listan nedan för maximal vårinspiration!

Born in Roma Green Stravaganza Donna EdP - Valentino KÖP

Born in Roma Green Stravaganza Donna EdP - Valentino

När solen går upp och skiner över den eviga staden tar Born in Roma Green Stravaganza dig med på ett modigt äventyr till Roms svalkande trädgårdar där du kan leva fritt och uttrycka din unika personlighet.

Pris: 1 000 kronor.

KÖP

Nästa bild
Paradoxe EDP - Prada KÖP

Paradoxe EDP - Prada

Prada Paradoxe Eau de Parfum, Pradas nya ikoniska signaturdoft. Denna feminina blomdoft är en inbjudan till att utforska och uttrycka det paradoxala och flerdimensionella hos kvinnor. Att fira att du hela tiden förändras, att du alltid är dig själv.

Pris: 714 kronor.

(Rek pris: 1 050 kr)

KÖP

Nästa bild
Chloe Lumineuse EdP - Chloé KÖP

Chloe Lumineuse EdP - Chloé

Chloé L’Eau de Parfum Lumineuse påminner om Chloé-kvinnans äkta femininitet och frispråkiga natur, och i hjärtat av denna skapelse finns den symboliska rosen som strålar med en aldrig tidigare skådad glans. Chloé L’Eau de Parfum Lumineuse verkar ha fötts ur mötet mellan en ros och en solstråle. Denna eau de parfum är vegansk och innehåller doftämnen av naturligt ursprung, alkohol* och vatten, inget annat. Lysande ros är vackert sammanfogad med vanilj och lyser upp doftens blommiga hjärta med undertoner av balsamico och bärnsten.

Pris: 812 kronor.

(Rek pris: 990 kr)

KÖP

Nästa bild
Amber Blossom Eau de Parfum - All I am Beauty KÖP

Amber Blossom Eau de Parfum - All I am Beauty

Varm, mjukt blommig och feminin doft. I doften hittar du soldränkt freesia, apelsinblomma och toner av röda bär. Kombinationen av amber, patchouli och musk i basen gör att doften upplevs både modern och klassisk. Amber Blossom är intensiv och mjuk på samma gång och dröjer sig kvar på huden.

Pris: 849 kronor.

KÖP

Nästa bild
La Nuit Trésor Intense EdP - Lancome KÖP

La Nuit Trésor Intense EdP - Lancome

La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande.

Pris: 1 160 kronor.

(Rek pris: 1 300 kr)

KÖP

Nästa bild
Brisa Cubana EdT - Escada KÖP

Brisa Cubana EdT - Escada

Är du redo att njuta av ESCADAs nya exotiska och fängslande doft, Brisa Cubana Limited Edition EDT? Toppnoterna i denna veganska parfym öppnar med gnistrande citrusaromer, inklusive livfulla inslag av essens av lime för en oförglömlig karibisk upplevelse. Denna Eau de Toilette är feminin och så sensuell att den fräscha mintoljan ger den en luftig, aromatisk hjärtnot som balanseras fint av en basnot av mariposa – Kubas nationalblomma.

Pris: 555 kronor.

KÖP

Nästa bild
When the Rain Stops Eau de Toilette - Maison Margiela KÖP

When the Rain Stops Eau de Toilette - Maison Margiela

Föreställ dig den härliga känslan när regnet upphör och himlen öppnar sig. Solen bryter igenom och naturen känns lugn. Precis detta är inspirationen bakom den nya doften Replica When Rain Stops EdT från Maison Margiela. Den fräscha doften är som gjord för en solig vårdag, full av optimism!

Pris: 745 kronor.

(Rek pris: 825 kr)

KÖP

Nästa bild
Coco Mademoiselle  Eau De Parfum Spray - Chanel KÖP

Coco Mademoiselle Eau De Parfum Spray - Chanel

En favorit hos många!

Sexig och fräsch orientalisk doft som påminner om den unga Coco Chanel.

Pris: 1 227 kronor.

KÖP

Nästa bild
Replica From the Garden Eau de Toilette - Maison Margiela KÖP

Replica From the Garden Eau de Toilette - Maison Margiela

Från The Garden kommer en upplyftande doft som väcker glada känslor av en solig eftermiddag i trädgården. Den jordnära upplevelsen av att sticka händerna i jorden, glädjen av att plocka mogna, saftiga tomater och ljudet av bin som surrar i luften.

Pris: 825 kronor.

KÖP

Nästa bild
Daisy Pop Eau de Toilette - Marc Jacobs KÖP

Daisy Pop Eau de Toilette - Marc Jacobs

Zesty. Ljus. Oväntad.

Vi presenterar Marc Jacobs Daisy Pop Eau de Toilette for Women. Dyk ner i Marc Jacobs färgstarka värld med märkets mest modeinriktade doftkreationer i begränsad upplaga hittills.

Pris: 1 085 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sì Eau De Parfum Intense - Giorgio Armani KÖP

Sì Eau De Parfum Intense - Giorgio Armani

Fångar in den självsäkra energi som karakteriserar kvinnan som bär Sì. Tuff, feminin och fri – en oemotståndligt modern kvinnlighet som i den här nya intensiva doften får en sofistikerad och förförisk twist.

Pris: 1 067 kronor.

(Rek pris: 1 550 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
J’adore Parfum d'Eau Alcohol-Free - Dior KÖP

J’adore Parfum d'Eau Alcohol-Free - Dior

Den nya doften, en koncentration av vatten och blommor: J’adore Parfum d’eau håller det löfte om njutning som J’adore har upprätthållit sedan 1999.

Pris: 1 320 kronor.

KÖP

Nästa bild
Private Blend Lost Cherry - Tom Ford KÖP

Private Blend Lost Cherry - Tom Ford

Tom Ford Lost Cherry är en fulländad resa till det en gång förbjudna; en kontrasterande doft som avslöjar två frestande delar: ett lekfullt, karamellglänsande sken på utsidan och ett härligt, mystiskt inre.

Pris: 2 370 kronor.

KÖP

Nästa bild
Libre Eau De Parfum - Yves Saint Laurent KÖP

Libre Eau De Parfum - Yves Saint Laurent

Den första blommiga lavendeldoften. Spänningen mellan den sensuella apelsinblomman från Marocko och den franska lavendelns styrka, mixat med en feminin twist. Ett unikt doftspår av frihet.

Pris: 648 kronor.

(Rek pris: 900 kr)

KÖP

Nästa bild
Vanilla vibes edp - Juliette has a Gun KÖP

Vanilla vibes edp - Juliette has a Gun

Kombinationen av de två motsatserna: den varma naturliga vaniljen med det färska havssaltet som transporterar vaniljen till en mineraldimension… Långt ifrån att vara överväldigande, blir vaniljen plötsligt… Mer atmosfärisk, mer elegant…Uttrycket av en sensuell, kraftfull och fri kvinnlighet. Vanilla Vibes är en hymn till äventyr och frihet.

Pris: 1 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
White Tea Ginger Lily, EdT - Elizabeth Arden KÖP

White Tea Ginger Lily, EdT - Elizabeth Arden

Det senaste tillskottet i Elizabeth Ardens populära doftfamilj, en varm men samtidigt frisk floraldoft som ger en oväntad twist till din vardag. Doften genomsyras av en upplyftande kryddig energi och majestätisk bukett av vita blommor. En bris av saftig petitgrain balanserar ingefärsliljan i doftens hjärta som tillsammans med varma noter av vitt cederträ ger White Tea Ginger Lily ett sensuellt avslut.

Pris: 427 kronor.

(Rek pris: 510 kr)

KÖP

Nästa bild
Nomade Naturelle EdP - Chloé KÖP

Nomade Naturelle EdP - Chloé

En ny Nomade Parfym från Chloé, en feminin och hypnotisk Eau de parfum med en strålande doft av jasmin.

Pris: 849 kronor.

(Rek pris: 1 035 kr)

KÖP

Nästa bild
Slow Dance EdP  - Byredo KÖP

Slow Dance EdP - Byredo

Unisex doft!

Att känna en annan persons hud, doften av honom eller henne, att vara nära någon för första gången med så mycket känslor, det är tanken bakom Slow Dance.

Pris: 1 600 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fame Eau de Parfum - Paco Rabanne KÖP

Fame Eau de Parfum - Paco Rabanne

Denna damparfym har en avantgardistisk och lyxig, kvinnlig signatur och kan beskrivas som ett djärvt stycke design. Den oemotståndliga doftjuicen är full av charm och djärv sensualitet, och kan beskrivas som drömlik.

Pris: 1 155 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flora Gorgeous Jasmine EdP - Gucci KÖP

Flora Gorgeous Jasmine EdP - Gucci

Kliv in i en ny dimension av obegränsad frihet med Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum.-Efter succélanseringen av Flora Gorgeous Gardenia EdP presenterar nu Gucci den andra doften till sin sprudlande värld av #FloraFantasy.

Pris: 772 kronor.

(Rek pris: 1 075 kr)

KÖP

Nästa bild
My Way EdP - Giorgio Armani KÖP

My Way EdP - Giorgio Armani

Doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över.

Pris: 647 kronor.

(Rek pris: 999 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!