Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Vårens trendigaste hårfärg stavas bronde – och vi vill boka tid hos frisören nu!

Vi inspireras av Olivia Palermo och Heidi Klum när det kommer till vårens senaste hårtrend. Bronde, som färgen kallas, passar både brunetten och blondinen – allt handlar om att lyfta fram varma toner i håret!

bronde-hair-hårtrender-2018Foto: Gettyimages & Autri Taheri / Unsplash

Att bronza håret är det nya uttrycket. Numera ska din hårfärg var en blandning av blont och brunt om du ska hänga med i det senaste modet inom hårvärlden. Många kändisar har redan hakat på trenden – och vi kan inte sluta inspireras! Hårspecialisten Amy Fish som har Larry King salon i London är ett fan av den nya hårfärgen och menar att man kan skapa olika varianter för att matcha olika hudtoner genom att jobba med sin naturliga bas.

– Det är en bra look för brunetter som vill bli lite ljusare och för de som första gången vill börja experimentera med färg. Det är också perfekt för blonda!

Kanske tänker du att den nya färgen liknar balayage eller ombre? Det stämmer – men nu ligger fokus på att få till de varma tonerna i håret. Inspireras av kändisarna på bilderna nedan!

Källa: Byrdie

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Foto: Sean Zanni / Getty

Nästa bild
Heidi Klum

Heidi Klum

Foto: imago stock / IBL

Nästa bild
Olivia Palermo

Olivia Palermo

Foto: Venturelli / Getty

Nästa bild
Whitney Port

Whitney Port

Foto: imago stock / IBL

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!