Hälsa

4 uppfriskande och nyttiga smaksättningar till ditt vatten

När det är varmt ute är det extra viktigt att dricka för att hålla kroppens vätskebalans. Iskallt vatten i all ära, men visst är det gott att smaksätta drycken med något. Här är fyra uppfriskande smaksättningar som både smakar och gör gott för kroppen!

Foto: Unsplash

Hitta ditt favoritvatten med hjälp av tipsen nedan!

Citron

Citron

Citronvatten boostar kroppen och huden med c-vitamin och viktiga enzymer. Citroner är bra för leverns funktion och vävnadsreparation, och eftersom levern är kroppens främsta reningsorgan så hjälper citronskivor i dricksvattnet till att ge dig klarare ögonvitor, lysande hy, förbättrat immunförsvar och mer energi.

Foto: Pexels

Nästa bild
Mynta

Mynta

Mynta ger både en fräsch och lite söt smak till vattnet, utan att du måste tillföra socker. En enkel och betydligt nyttigare mojito, allt du behöver är ett par myntablad ner i vattnet! Mynta är även bra för matsmältningen.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Gurka

Gurka

Några skivor gurka i vattnet är inte bara ett utmärkt sätt att återfukta kroppen, gurkan har även antiinflammatoriska egenskaper.

Foto: Pexels

Nästa bild
Ingefära

Ingefära

Den kryddiga roten hjälper till att rensa ditt system, förbättra matsmältningen och att lugna en orolig magen. Du behöver inte så mycket, börja med några tunna skivor eller riv ner en liten bit i vattnet. Smaka av innan du eventuellt fyller på med mer. Att blanda både citron och ingefära i vattnet är en superfräsch kombo!

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!