Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

5 böcker som alla borde ha i sin bokhylla – som kommer att förändra ditt liv

Inspirerande böcker som öppnar upp ens ögon för nya spännande insikter hör sommaren och semestern till. Vi älskar att få mer tid över för att läsa och förlorar oss mer än gärna i en bra bok vilken solig dag som helst i hängmattan. Här har vi listat fem böcker som alla borde ha i sin bokhylla. 

 

Nedan har vi listat fem böcker som berört oss på djupet och fått oss att stanna upp och tänka till. Men inte bara det, utan även förändrat oss som personer och gjort oss till bättre versioner av oss själva.

Vilken av dessa powerböcker blir din nya favorit?

Foto vänster: Unsplash 

Munken som sålde sin ferrari KÖP

Munken som sålde sin ferrari

“Munken som sålde sin Ferrari” är en bästsäljare av Robin Sharma över hela världen. Inte så konstigt med tanke på att det är en fängslande och underhållande bok som tar läsaren med storm. Boken handlar om en stjärnadvokat som får en hjärtinfarkt i rättssalen på grund av sin livsstil och stressiga liv – och sedan kommer tillbaka tre år senare som en helt annan person. Boken skildrar en yttre och inre resa, där österländsk mystik möter det västerländska framgångsfällan.

Boken får en att tänka till på djupet och varenda kapitel kommer med flera nya insikter – redo att appliceras i vardagen.

Bokus, inbunden 259 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna KÖP

Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig, menar läkaren Anders Hansen! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans.

Får inte dessa meningar dig att vilja haffa den här grymma boken på direkten så vet vi inte vad som skulle få det. Boken är skriven på ett underhållande och enkelt sätt där budskapet är tydligt – rör på dig och lev ett piggare, gladare och härliga liv.

Bokus pocket, 59 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
The Universe Has Your Back KÖP

The Universe Has Your Back

New York Times bästsäljaren “The Universe Has Your Back” av Gabrielle Bernstein slog igenom som en spirituell bomb på sociala medier med en otrolig genomslagskraft.

Boken handlar om att våga börja lita på sin inre kraft och öppna upp för kontakt med universum samt att hitta tillbaka till sina innersta önskningar.

Boken består av handfasta tips på hur du börjar få mer av det du vill ha i livet – och samtidigt reducerar sånt du inte vill ha. En guide till att hitta tillbaka till glädjen och närvaron genom små, enkla och aktiva steg i rätt riktning. Vi älskar den!

Från Bokus, häftad för139 kronor. Köp här. 

KÖP

Nästa bild
Happy Food - Om hur mat och lycka hänger ihop KÖP

Happy Food - Om hur mat och lycka hänger ihop

I Happy Food guidas du igenom hur det du lagar i köket och sedan stoppar i dig varje dag – kan lägga grunden för ditt mentala välmående. I boken tas den allra senaste forskningen upp om hur det du äter påverkar din hjärna – och därmed välmående.

Niklas Ekstedt och Henrik Ennart ger dig handfasta tips och inspirerande råd på hur du kan optimera ditt intag av mat som gör dig glad. Recept på allt ifrån en antiinflammatorisk burgare till en super-rödbetsjuice (som även fungerar som viagra).

Från Adlibris för 99 kronor. Köp här. 

KÖP

Nästa bild
En kurs i mirakler KÖP

En kurs i mirakler

Du är dagligen med om mirakler – utan att kanske se eller uppmärksamma dem. Den här boken har varit tongivande för spiritualitet i världen och har därför blivit en riktig klassiker.

Kursen/boken vill ta bort blockeringar som hindrar oss från att blomma ut och hitta närvaro i vår inre kärna. boken hjälper dig att minimera känslor av rädsla och istället börja släppa in mer trygghet och kärlek i livet.

Från Adlibris för 478 kronor. Köp här. 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!