Hälsa

5 hälsotrender vi förhoppningsvis slipper 2017

Matcha-te, poké bowls, boot camps och barre är bara några av alla hälsotrender vi inspireras av just nu. Men lika mycket som vi älskar nya intryck så finns det många (rejält uttjatade) trender vi hoppas på att få lämna kvar år 2016. Här listar vi fem!

halsotrender

1. Gym-selfies överallt
Alla har vi någon gång känt oss så pass upprymda efter ett träningspass att vi måste föreviga tillfället med en härligt klämkäck selfie bland hantlarna. Och det kan du absolut fortsätta med – speciellt om det hjäper dig att hålla motivationen uppe! Men du kanske inte alltid måste dela bilderna i ditt flöde, särskilt inte efter varenda. litet. pass…

 

2. Rumpor, rumpor, rumpor
… Och om det enda som syns på bilden är en rumpa – då slipper vi helst att se den helt och hållet. Tänk om 2017 är året då vi slipper bombarderas av uppumpade rumpor intill varenda tränings-hashtag på Instagram. (Hoppas!)

 

3. “Den nya grönkålen”
Alla grönsaker kan inte vara “den nya grönkålen” – hur nyttiga de än är. Mörkgröna bladgrönsaker är alltid ett bra val på tallriken, men nu börjar vi bli lite trötta på att så fort det dyker upp något nytt på hälsohyllan så måste det jämföras med grönkålen (som ju ändå inte verkar vara den mest näringsrika av alla gröna superfoods).

 

4. Pulsklockan limmad runt armen
För två år sedan blev aktivitetsarmbandet årets julklapp och även om vi fortfarande fascineras över allt man kan hålla koll på med tekniken (från träningsintensitet till sömn) så går det ju faktiskt att röra på sig utan att logga varje litet steg. Träningspasset blir inte automatiskt bättre eller mer effektivt bara för att du kan analysera det in i minsta detalj säger vi och tar en uppfriskande lunchjogg (utan klocka).

 

5. Tajts på stan 
Om du ska till gymmet, absolut. Om du är på väg till löpspåret, självklart. Men på middagsdejten, kontoret eller en vanlig dag på stan – ta på dig ett par riktiga byxor (hur sköna dina nya yogatajts än är)!

 

Foto: REX & Unsplash

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!