Till julbordet - 5 recept på vegetarisk och vegansk sill med aubergine

Publicerad den 13 december 2021 av Metro Mode

Inlagd sill är ett måste på julbordet – och du behöver definitivt inte sluta med denna delikatess bara för att du är vegetarian eller vegan. Förvälld aubergine har samma konsistens som sill och går alldeles utmärkt att smaksätta med såväl klassisk inläggning som senaps-, curry- eller någon annan god sås. Här är fem enkla recept på aubergine-sill!

Foto: Pexels/vegokak.se

Vegetarisk sill på aubergine är superenkelt att göra och ett klockrent alternativ till den klassiska sillen och går att smaksätta på precis samma vis. Nedan hittar du fem recept perfekta till årets julbord.

Mer från Metro Mode

  1. Så skyddar du dig mot smalhetsen i sociala medier

  2. Därför är en viss mängd stress bra för dig

  3. Albinism – mer än bara en genetisk diagnos

  4. Sista månaden med gratis HPV-vaccin för unga kvinnor

  5. Så kopplar du av på riktigt i sommar – psykologens bästa semestertips

  6. Då åldras vi snabbare – studie pekar ut två perioder

  7. Många frågetecken kring läkemedel mot fetma