Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

5 tecken på att du behöver vara singel ett tag

Ibland kan det kännas tråkigt att vara singel, att hela världen kretsar runt att en måste hitta en partner. Kanske är det extra tråkigt att vara singel om du precis har kommit ut ur en relation. Faktum är att det kan vara bara bra för dig att du är ensam för en stund, speciellt om du lever upp till några av dessa kriterier.

Foto: Unsplash

1. Du känner dig pressad till att dejta

Både från samhället och familjen kan det finnas en press till att hitta en partner och att inte vara ensam. Om den enda anledningen till att du inte vill vara singel är att du känner dig pressad till att skaffa ett förhållande, så borde du fortsatta att vara singel. Vänta tills du har kommit fram till vad du vill ha, kanske vill du ha ett förhållande eller så vill du inte det,

2. Du är rädd för att vara ensam

Att vara rädd för att vara ensam kan få dig att börja dejta precis vad som helst. Allt för att du inte ska känna dig övergiven. Dejtar du för att du inte klarar av tanken på att vara singel och ensam? Då är det just det som du borde vara. Lära dig att du klarar dig själv och att det inte är någon fara med att vara singel.

3. Du dejtar fel personer

Dras du alltid till personer som behandlar dig illa? Då kan det vara dags att ta en paus från dejtandet och fokusera på dig själv. Bryt det dåliga mönstret och börja om från början.

4. Du försöker komma över någon

Har du precis blivit singel så känns det säkert frestande att ge sig ut på marknaden och börja dejta. Fast att börja dejta någon för att komma över någon annan är nog inte en sån bra idé, för någon av de inblandade. Ta istället tiden på att fokusera på dig själv och allt som du vill göra. Tillslut kommer du känna dig redo att dejta igen och då för att du vill träffa nya personer.

5. Du börjar bli osäker på dig själv

Börjar du ta allting personligt och ser varje misslyckad dejt som att det är dig det är fel på? Eller att det är ett misslyckande att personen inte hör av sig eller beter sig konstigt. Kanske börjar du känna att du aldrig kommer hitta någon? Då ska du vara ensam ett tag och inte dejta någon alls. Lär dig landa i dig själv och åk ut och res eller ta bara en paus.

Källa: Bustle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!