Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

5 typer av människor som du bör undvika

För att kunna ha hälsosamma vänskaper så är det viktigt att omge sig med personer som får oss att må bra. Det finns vissa typer av människor som är bra att undvika, Metro Mode listar dem här nedan. 

Foto: @ootdmagazine

Personen som skvallrar

Personen som skvallrar

Du märker nog ganska fort ifall en person som du lär känna skvallrar mycket om andra vänner till dig. Ifall personen gör detta så kan du för det mesta anta att personen kommer att göra detsamma om dig till sina andra vänner.

Nästa bild
Den passivt aggressiva personen

Den passivt aggressiva personen

En passivt aggressiv person kommer aldrig att tala om för dig vad som är fel. Personen kommer istället att sända dig mixade signaler, vilket kommer att förvirra och manipulera dig.

Nästa bild
Personen som inte lyssnar

Personen som inte lyssnar

Om du känner att kommunikationen mellan dig och en annan person inte riktigt funkar så kan det vara för att personen inte lyssnar på dig. Vissa personer pratar bara om sig själva och tar inte in vad du har att säga. Fokusera istället din tid på personer som är intresserade av dig och lyssnar.

Nästa bild
Kritikern

Kritikern

Det är superbra med vänner som kan ge oss konstruktiv kritik. Däremot så finns det personer som kommer att kritisera dig oavsett vad du gör. Ofta grundar det sig i en avundsjuka.

Nästa bild
Den okänsliga

Den okänsliga

Ibland kan du säkert känna av att en annan person inte bryr sig om dina känslor. Exempelvis så kan de säga saker som de vet kommer att såra dig, eller göra saker som de vet du inte tycker är okej i din närhet. I en ny vänskap kan det bero på att personen testar dina gränser för att se ifall du går att köra med.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!