Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Cassandra Brunstedts bästa tips – så tränar du i extrem värme!

Ingen kan ha undgått det varma vädret! Eftersom vi inte är vana vid dessa höga temperaturer kan det innebära en viss omställning. Brukar du träna utomhus under somrarna men tycker att det på senaste tiden varit alldeles för varmt? Ta del av Metro Modes redaktionschef Cassandra Brunstedt bästa tips på hur du tar dig igenom ett svettigt träningspass!

tips-trana-i-varmenFoto: Cassandra Lundgren

– Många avskyr att träna utomhus när det är varmt, men jag älskar det. Har alltid gillat att svettas mycket när jag tränar (antar att jag känner att jag puschar mig själv mer då?), skriver Cassandra på bloggen.

Är du en av de som inte gillar att träna utomhus när det är varmt, men vill ta vara på vädret in i det sista? Då gör du helt rätt i att förbereda dig med de bästa tipsen! Cassandra tipsar om hur viktigt det är att klä sig för värmen. Använd gärna keps och i vissa fall solglasögon – håll solsting på säkert avstånd!

Ett annat tips är att “träna på vägen till…”. Ska du till exempel bada? Promenera dit, gå av några hållplatser innan och jogga sista vägen eller ställ bilen en bit ifrån. På så sätt har du träningen redan gjord.

– Tidseffektivt plus att man har något att se fram emot under hela passet, skriver Cassandra.

På bloggen kan du ta del av resterande tips samt allt från inspirerande bröllopsplanering till supergoda (och enkla!) recept. Spana in Cassandras blogg här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!