Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Charlotte Perrelli om tuffa tiden: “Tänk att man får skriva kuksugarmun om en 24 årig tjej”

Med en strålande karriär som sångartist har livet för Charlotte Perrelli inte alltid varit så enkelt. I kvällens avsnitt av Så mycket bättre berättar hon om den extremt tuffa tiden. ”Tänk att man får skriva kuksugarmun om en 24 årig tjej som jobbar som sångerska”, säger hon i programmet.

Foto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå & LORENTZ-ALLARD ROBIN / Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Charlotte Perrelli är en av deltagarna i Så mycket bättre och i kvällens avsnitt öppnar hon upp om en extra tuff period i sitt liv. Stylisten Mattias Stafsing berättar att Charlotte Perrelli alltid har haft starka åsikter och stått upp för sig själv – något som har väckt stor uppmärksamhet. Kvinnliga krönikörer har ifrågasätt hennes utseende, en känd skivbolagsdirektör har kallat henne för ett luder och många har valt att se Charlotte Perrelli som en person som stack ut på fel sätt.

Charlotte Perrelli förklarar själv att hon har svårt att acceptera hur det har varit: ”Tänk att man får skriva kuksugarmun om en 24 årig tjej som jobbar som sångerska, det tycker jag är konstigt, att ingen tar ansvar”, säger hon. Under Eurovison var det en extra tuff period för Charlotte, men den allra värsta tiden var när hon gick igenom sin skilsmässa. I Så mycket bättre berättar hon att hon blev sängliggandes varje dag och att den enda energin gick åt till att lämna och hämta barnen på förskolan. “Det är nog den enda gången i Sverige som jag på riktigt har blivit utsatt av paparazzis som har legat utanför huset”, säger hon.

Linnea Henriksson, som är en av deltagarna i säsongens program, är trött på att man alltid ska bli dubbelt bedömd: ”När man vill känna sig fin som kvinna, ja då är man inte feminist”, säger hon. Hon fortsätter: ”Det är det värsta jag vet, när folk kommer och talar om för en kvinna hur det ska vara”.

Trots svårigheterna tycker Charlotte Perrelli att det har blivit annorlunda i dag. ”På den tiden fick man inte sticka ut”, säger hon. Men samtidigt är hon väl medveten om att det fortfarande behövs en förändring. ”Det är klart att man blir påhoppad, så är det ju. Men vad ska man göra, man får bara gå vidare på något sätt”, berättar hon.

Läs också: Linnea Henriksson: “Jag blev expert på att trycka ner mig själv” 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!