Hälsa

Chrissy Teigen öppnar upp om alkoholproblem: “Jag kan inte bara ta ett glas”

“Jag har druckit för mycket”, säger Chrissy Teigen till Cosmopolitan där hon öppnar upp om sin komplicerade relation till alkohol.

 

“Jag brukade sitta i sminket och ta ett glas vin. Sedan övergick det till ett andra glas precis före prisutdelningen. Och efter det blev det ett gäng drinkar under själva eventet… Sedan kände jag mig som en idiot när jag gjorde bort mig inför människor som jag verkligen respekterar. Och den känslan är hemsk. Hela du känner dig hemsk. Det ser inte bra ut för varken mig, John eller någon annan”.

På senare tid har Chrissy haft tid att reflektera över sin situation. Hon har en historia av alkoholmissbruk i familjen och har alltid varit personen som “inte bara tar ett glas”. Chrissy tar också ett antal mediciner för depression och ångest, vilket alkohol inte går det minsta bra ihop med.

Nyligen åkte Chrissy till Bali där hon hade en vit period och enbart fokuserade på sin hälsa. Något som gav resultat! Det var “riktigt, riktigt underbart. Jag kunde vakna och känna mig fantastisk. Min hud strålade och jag var bara så glad”.

Vi på Metro Mode tycker att det är starkt och viktigt att Chrissy öppnar upp om sin komplicerade relation till alkohol, som vi är säkra på att många känner igen sig i.

Källa: Cosmopolitan
Foto: REX Features 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!