Hälsa

Den bästa frukosten – och Karlie Kloss 5 andra tips på hur du håller dig hälsosam när du reser

Tips på hur man reser som en supermodell tackar vi inte nej till. På sin Youtube-kanal delar Karlie Kloss med sig av sina sex bästa knep på hur hon håller sig hälsosam trots alla resor kors och tvärs i världen.

Foto: Instagram/@karliekloss
Källa: Youtube/Klossy

Modellen och entreprenören Karlie Kloss verkar alltid hitta tid att klämma in ett träningspass, även under hektiska reseperioder. Inför och efter flygresorna ser hon till att kicka igång blodcirkulationen lite extra med ett snabbt pass på hotellrummet. På sin populära Youtube-kanal Klossy ger hon fler tips på hälsosamt resande, som att dricka vatten innan hon kliver på planet – och att bunkra upp med vattenflaskor att dricka under resan, speciellt om det är en långflygning. Karlie tar också med egna snacks som proteinbars med naturliga ingredienser, frukt och nötter.

Frukosten är dagens viktigaste måltid enligt Karlie som gillar hälsosamma fetter för att få igång hjärnan och öka energinivån. Hennes favorit är en äggviteomelett (men du kan såklart göra omelett på hela ägget) med avokado, sparris och tomater – och hon har alltid en liten ketchupflaska med sig i väskan.

Andra saker Karlie ser till att packa med sig i handbagaget är ansiktsmasker (i engångsförpackningar), kompressionstights och sköna kläder. Kolla in hela videon här nedanför!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!