Hälsa

Det råder sockerförbud på F12 gruppens nya restaurang Mother

mother_02 restaurang
Nya Mother ger dig fine dining med hälsofokus – och en meny helt utan socker!
Den 14:e januari öppnar den nya restaurangen Mother på Mäster Samuelsgatan i Stockholm, konceptet är framtaget, och kommer att drivas, av de välkända kockarna Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Svensson. Krogen kommer att lägga sin fokus på god, näringsrik mat.

– Vi tar helt och hållet avstånd från raffinerat socker på Mother. Det har varit en utmaning. Vi har testat fram olika sätt att göra det här lika gott, eller godare, säger Danyel Couet och Jonas Svensson, välkända kockar och grundare av Mother.

Två av de tre kockarna bakom restaurangen deltar i veckans avsnitt av krogpodden där de berättar mer om den nya restaurangen och varför de valt att ha hälsofokus på menyn. Och varför de tagit steget fullt ut och bannlyst vitt socker från menyn till och med i desserterna.

Mother är en stor restaurang med en yta på 1000 kvm och plats för 500 personer. Där kommer gästerna att kunna avnjuta allt från frukost, lunch och middag eller varför inte ett glas ekologiskt vin, en nyttig juice att kicka igång måndagen med eller riktigt goda drinkar en sen lördagkväll.

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!