Hälsa

Hanna Elfast blev vegan för 5 månader sedan: “Det bästa jag gjort”

Ditt nyårslöfte kanske är att börja äta mer växtbaserat? Någon som har började äta vegansk kost för fem månader sedan är Metro Modes bloggare Hanna Elfast. Läs mer om det nedan!

hanna-elfastFoto: Hanna Elfast

Hanna har ätit veganskt under fem månader och får ofta frågan om hon inte tycker det är jobbigt. Men Hanna poängterar att kosten har stor påverkan på hur kroppen mår.  Bland annat har Hanna haft IBS symtom som hon upplever är helt borta nu.

– Med handen på hjärtat måste jag börja med att säga att det är det absolut bästa jag har gjort för mig själv hittills i livet. Det faktum att jag tar hand om mitt inre och min psykiska hälsa i kombo med att jag tränar regelbundet, gör att den här kosten sluter cirkeln om att jag verkligen tar hand om mig själv och min hälsa.

För dig som vill börja äta mer plantbaserat är Hannas tips att föra in det i kosten steg för steg och att göra fler smarta veganska kostval. På bloggen har Hanna skrivit om vad som varit bäst, jobbigast och resultatet av vegansk kost under fem månader. Läs mer om det här!

Läs också Hannas grymma lista på mat att hemma för att äta mer plantbaserat!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!