Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Vill du förändra ditt tankesätt? Här är boken Maja Nilsson Lindelöf använder

Tror du på affirmationer och att du aktivt kan styra dina tankar i en positiv riktning? Maja Nilsson Lindelöf delade nyligen med sig om sina tankar kring just det här i ett blogginlägg och vikten i att jobba med sig själv och att hitta sin egen lycka. 

Foto: Instagram @majanilssonlindelof

Vi tänker tusentals medvetna och omedvetna tankar varje dag där vissa är positiva och andra är negativa. Med hjälp av affirmationer kan vi förändra vårt tankesätt och i längden även vår syn på livet. En affirmation är alltså ett medvetet val, en positiv instruktion till oss själva som hjälper till att skapa positiva påståenden och saker i vår omgivning som vi sedan kan applicera i vår vardag.

Genom att upprepa dessa tankar kommer vi programmera om vårt undermedvetna och påverka livet mer positivt. Det kan vi göra genom att skriva dem, läsa dem och lyssna på dem och med upprepningens kraft kommer det här bli verklighet eftersom de tankar vi tänker blir den verklighet vi lever i.

Exempel på affirmationer: 
– Jag är lugn och trygg och stark
– Jag respekterar och värdesätter mig själv
– Jag känner tillit, jag vågar

Nyligen skrev Maja Nilsson Lindelöf ett blogginlägg om affirmationer och hur hon har börjat använda dem i sin vardag genom att läsa ett kapitel om dagen i boken “100 Days Happier”, för att hitta sig själv och sin lycka.

– Jag har ju verkligen jobbat mycket med mig själv de senaste åren och har varit fast besluten att hitta mig själv. På riktigt. Jag tror ju verkligen på att jobba med sig själv och att hitta sig själv. Hitta sin lycka. Man kan upptäcka otroliga saker då och det är stort att få se fler och bättre sidor hos en själv. Förutom att prata med en psykolog läser jag varje dag en bok med olika texter man ska fokusera på, en text per dag, i hundra dagar. Låter klyschigt men det fungerar verkligen för mig. Under dagen kan jag tänka på citatet flera gånger och verkligen försöka leva efter det. Får jag ett litet tryck över bröstet eller är med om någonting lite jobbigare så får jag upp det som ett print i huvudet och blir påmind om dagens fokus. Lite som dagens läxa, skriver Maja Nilsson Lindelöf på sin blogg.

Boken hittar du här!

100 Days Happier - Domonique Bertolucci KÖP

100 Days Happier - Domonique Bertolucci

En samling med inspirerande meddelanden och quotes som motiverar läsaren att bli den bästa versionen av sig själv.

Pris: 96 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!