Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Här är Cancerfondens film som alla pratar om (och gråter floder till) just nu

Har du hittat dig själv i tv-soffan eller framför datorskärmen med tårar fallandes längs kinderna de senaste dagarna? Då har du säkert sett Cancerfondens nya reklamfilm, som på ett hjärtskärande sätt visar hur alla i närheten drabbas när någon får cancer. 

Foto: Cancerfonden

I filmen får vi följa en far och son som lever ensamma tillsammans från att sonen är ung. Vi får se den första dagen i skolan, stora och små stunder av glädje och sorg, det vardagliga livet – det som vänds upp och ner när pappan drabbas av cancer. Allt sker till en stämningsfull tolkning av Auld Lang Syne i svensk tappning, “Ser du månen där du är ikväll?” av artisten Thomas Stenström.

Personerna som spelar de berörande rollerna heter Sam Rigi, Rayan Khosropour och Elias Benkabbou och filmen är skapad av byrån King och produktionsbolaget B-Reel. All royalty för låten “Ser du månen där du är ikväll?” går oavkortat till Cancerfonden under kampanjperioden, så om du vill stötta deras arbete kan du dels se till att streama låten så mycket som möjligt under den närmsta tiden (inte minst eftersom det är en otrolig låt!).

En mer konkret insats för dig som vill göra skillnad är att skänka pengar direkt till Cancerfonden; just nu får du till exempel ett fint gåvokort att skriva ut eller skicka via epost. Läs mer och stötta Cancerfondens arbete här.

Här kan du läsa mer om du eller någon i din närhet har drabbats av cancer.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!