Hälsa

Intresserad av hälsa, träning och välmående? Här är de 14 bästa poddarna

Vi på Metro Mode älskar att lyssna på inspirerande poddar och framförallt på de som lyfter hälsa, träning och välmående. Ämnen som kan få oss att må bättre, känna igen oss i andra – och utvecklas som personer. Gillar du att lyssna på hälsopoddar så har du definitivt hittat rätt. Här listar vi nämligen de 14 bästa just nu!

Foto: Unsplash

Självklart

Självklart

Självklart >>

Vad är det egentligen som är självklart här i livet? Och vad betyder ens ordet? För någon kan det betyda det uppenbara – att något är så starkt och tydligt att det lyser upp hela tillvaron, bortom alla tvivel. För någon annan kan det innebära att något är klart, men för en själv. Som en given riktning för att gå sin egen väg.

Vad ordet betyder för dig vet vi inte. Men vi pratar om, och försöker reda ut, saker som du säkert också har gått runt och tänkt på. Allt mellan himmel och jord, stort som smått. Sånt där som kan behöva bli lite mer självklart, helt enkelt.

Nästa bild
Raw Clarity Radio

Raw Clarity Radio

Raw Clarity Radio >>

Raw Clarity Radio är en modern spirituell podd för den medvetna lyssnaren. Livscoacherna och programledarna Filippa Svensson och Jimmy Tjärnlund guidar dig till att börja din inre resan, rensa blockeringar och rädslor, samt manifestera ett liv med mer glädje, trygghet och framförallt kärlek. Varje avsnitt öppnar dörren till ett nytt ämne från relationer till karriär, mening till pengar, meditation till attraktionslagen.

Nästa bild
Maratonpodden

Maratonpodden

Maratonpodden >>

En intervjupodcast om uthållighetssporter som löpning, cykling och triathlon ledd av journalisten och influencern Petra Månström.

Nästa bild
Ofiltrerat

Ofiltrerat

Ofiltrerat >>

Genom att prata med några av Sveriges största profiler i sociala medier, får vi chansen att blicka in bakom kameran. Bakom det som filtrerats, redigerats och publicerats. Bakom den till synes perfekta ytan.

Nästa bild
WomanUp-podden

WomanUp-podden

WomanUp-podden >>

Metro Modes egna podd där vi ger ordet till några av Sveriges mest inspirerande kvinnor och låter dem öppna upp om ett ämne som vi måste börja prata mer om. Ärliga intervjuer om livets mörka men också ljusa sidor.

Nästa bild
Monday Mantra

Monday Mantra

Monday Mantra >> 

Influensern Josefin Dahlberg inleder varje vecka med ett nytt mantra för att få oss att må bättre och lära oss att älska oss själva. #MondayMantraMood.

Nästa bild
 Ångestpodden

Ångestpodden

Ångestpodden >>

Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa. Drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg.

Nästa bild
Träningspodden

Träningspodden

Träningspodden >>

Vill du komma igång med din träning? Eller kör du ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Då är det här podden för dig! Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig.

Nästa bild
4Health Anna Sparre

4Health Anna Sparre

4Health Anna Sparre >>

En podcast om hälsa och hur kroppen fungerar på djupet. Här besvarar föreläsare och kostrådgivare Anna Sparre dina frågor om hälsa och hur kroppen fungerar. I några avsnitt bjuds experter på olika områden in.

Nästa bild
Mattias Ribbing podcast

Mattias Ribbing podcast

Mattias Ribbing podcast >>

Mattias Ribbing är trefaldig svensk mästare i minne, utbildare och författare. Hans podd handlar om hjärnan, utveckling, lärande, nya idéer, kunskap, hjärnträning, självoptimering m.m. Egna avsnitt varvas med inbjudna gäster.

Nästa bild
Deepish av Sara che

Deepish av Sara che

Deepish av Sara Che >>

Deepish är en ny podcast av Metro Modes bloggare Sara Che som sätter andlighet och spiritualitet i fokus.

Nästa bild
Sinnesjukt

Sinnesjukt

Sinnesjukt >>

Podden med Christian Dahlström är en podcast om psykisk ohälsa. I podden pratar det om bland annat depression, ångest, social fobi, panikångest och andra former av psykiska problem. .

Nästa bild
 Bonjourpodden 

Bonjourpodden 

Bonjourpodden >> 

Följ med Sanne och Sofia på resan för att bli den bästa versionen av oss själva. Det här är en podd som peppar. En podd om livets ups and downs och hur vi kan hitta balans i vardagen. Kan det vara så att det inte är lyckliga människor som är tacksamma utan att det är tacksamma människor som är lyckliga? Häng med när dem diskuterar tankar om livet, mental träning och verktyg för att må bra.

Nästa bild
Ewerlöf & Månström

Ewerlöf & Månström

Ewerlöf & Månström >> 

En podcast om löpning och livet med Malin Ewerlöf, en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, och journalisten och före detta antilöparen Petra Månström.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!