Hälsa

Jannike “Bisse” Ebbing: “Jag sätter så orimliga krav på mig själv”

I ett blogginlägg delar Metro Modes bloggare Jannike “Bisse” Ebbing med sig av sina känslor kring att inte känna sig tillräcklig. Men nu är det nog. På bloggen skriver hon om att känna sig deppig, tom på energi och om att ha höga krav på sig själv.

Jannike-BisseFoto: Jannike Ebbing@bisse_

I inlägget skriver Bisse att hon har legat vaken flera nätter utan att kunna somna om och at hon på dagarna känner sig nere och tom på energi, vilket inte hör till vanligheterna. De höga krav som hon satt på sig själv handlar bland annat om att hon vill göra bra ifrån sig på jobbet, vara snygg för sig själv, hinna umgås med vänner och äta rätt för kroppens balans. Hon skriver också att hon vill ha ett välstädat hem och sist men inte minst, så vill hon vara världens bästa mamma till sin son.

“Är jag ensam om att hålla på så här?”, frågar hon sina läsare.

Men nu känner hon att det är dags att prioritera om. Det är dags att säga “nej” och fokusera på att må bra, utan stress.

“Det är svårt att gå från karriär till att bli mamma och inte kunna jobba på samma sätt längre. Missförstå mig inte nu, jag älskar att vara mamma men när man har eget bolag så har du inget att falla tillbaka på och jag kan inte sluta helt heller även om jag är mamma-ledig. Jag måste bara hitta ett bra sätt som funkar.”

Läs hela hennes blogginlägg om prestationskrav här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!