Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Joanna Swica om cykelkraschen: “Jag var några millimeter från att bryta nacken”

För två dagar sedan var Metro Modes bloggare Joanna Swica med om en allvarlig olycka. Nu öppnar hon upp sig och delar med sig av tankarna efter cykelkraschen, “Jag var några millimeter från att bryta nacken och spendera livet uppkopplad i en säng”.

Foto: Instagram/ @joannaswica

Joanna Swica var för två dagar med om en en allvarlig cykelolycka som hade kunnat sluta mycket värre. I kraschen sprack hjälmen mitt itu och både axeln och mjälten skadades hårt. På bloggen berättar Joanna att hon tog smällen med huvudet och ansiktet och att hon bara var några millimeter från att bryta nacken och spendera livet uppkopplad i en säng. “Leder gör ont. Har svårt att greppa muggen med det lilla sugröret och jag behöver få hjälp att sätta mig ner på toalettstolen då risken är att benen bara kopplar ur och jag rasar”, skriver hon från sjukhussängen. Totalt fick Joanna tre frakturer, en bruten näsa samt fick sy 50 stygn.

Att hon hade änglavakt var det ingen tvekan om. “Jag började gråta när jag läste alla era sms, kommentarer, mail och meddelanden inatt. Sen började jag gråta för jag såg mig själv i spegeln.”, skriver hon på Instagram.

Redaktionen på Metro Mode skickar kärlek och styrkekramar. Här är Joannas första inlägg efter olyckan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!