Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Josefin Dahlberg skriver brev till sitt 20-åriga jag: “Förlåt för att jag hatade på dig”

På bloggen skriver nu influencern Josefin Dahlberg ett brev till sitt 20-åriga jag och tänker tillbaka till åren då hon var alkoholist. “Förlåt för att jag hatade på dig. Sa taskiga saker till dig varje dag”, säger hon.

josefin-dahlberg-alkoholFoto: Instagram/ @josefindahlberg

Jag vet att du lider. Jag vet att du lider varje dag. Att det känns som att du knappt kan andas” – så inleder Josefin Dahlberg sitt brev till sitt 20-åriga jag. Hon fortsätter: “Om du någon gång kommer kunna leva utan att dränka din ångest i sprit. Om du någon gång kommer kunna se dig själv i spegeln utan att hata det du ser.”

Influencern Josefin Dahlberg slutade dricka alkohol för flera år sedan, men det var en lång väg tillbaka till en nykter vardag. I ett tidigare blogginlägg berättar hon att hon drack flera dagar i veckan och längtade tills hon kunde ta den där första klunken. I samband med lanseringen av sin kommande bok skriver hon nu ett brev till sig själv: “Förlåt för att jag hatade på dig. Sa taskiga saker till dig varje dag. Slog på dig och till och med önskade livet ur dig. Förlåt.” Josefin Dahlberg berättar i texten att det enda hon kan göra är att gottgöra och ösa kärlek och stötta sig själv i fortsättningen. “Tack vare dig har vi en historia som gör oss starkare tillsammans. Och nu vet vi att vi kan klara av vad som helst.” , skriver hon.

I boken får vi följa Josefin Dahlbergs resa från att vara en 20-årig alkoholist med daglig ångest till att bli nykterist och leva sitt drömliv. Bokens titel säger allt – “Idag är jag fri”.

Läs hela Josefines brev här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!