Hälsa

LCHF och GI släng er i väggen – nu är Taco-detoxen här

taco detox, diet,
Äntligen är den här: en detox att längta till, den perfekta renlevnadsvanan och den diet vi direkt känner att vi vill ställa oss bakom. Vi ger er: Taco-detox.
Du kommer inte att tro det men tack vare självutnämnda “taco-forskare” tillika författarna till den nya boken ”The Taco Cleanse”, finns det äntligen en ny trendig diet som ligger helt i linje med vår typ av nyårslöften: “The Taco Cleanse”.

Enligt författarna Wes Allison, Stephanie Bogdanich, Molly R. Frisinger och Jessica Morris som tillsammans skrivit boken The Taco Cleanse och tagit fram konceptet, är detta den perfekta dieten. Efter att författarna själva hade ätit tacos till frukost, lunch och middag, i 30 dagar i streck, så uppmuntrar de nu andra att göra detsamma.

 

 

De självutnämnda taco-forskarna ger dig i boken allt du behöver för att hålla din taco-baserade diet. I boken får du fem tortilla-recept (varav en är en våffelversion av en tortilla) och massor av tips på fyllningar. Även om den här detoxen inte lovar viktminskning, så medför den flera andra positiva hälsoaspekter:

“En taco som konsumeras inom tre timmar efter att man vaknat, kallas i vardagligt tal “frukost-taco” har, enligt de som prövat, bevisligen lindrat den typ av värk och mående som kan uppstå efter en lite för festlig kväll” går att läsa i boken. “En middags-taco resulterar i mer fysiskt positiva effekter “, enligt boken. Författarna skriver också i boken att “En kryddig taco som äts innan du ska sova stimulerar din nattliga fantasi och har använts av taco-medium för att framkalla profetiska drömmar.”

Så är Taco Cleanse den rätta dieten för dig? Om du är en av dem som hoppade till av glädje när taco-emojin lanserades 2015 är detta en given succé för dig. Arriba!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!