Hälsa

Metro Mode-Emelina: “Jag ska nu och för alltid älska min kropp precis som den är”

Metro Modes Emelina Seppänen delade nyligen ett inlägg på sin Instagram. Ett inlägg som berör på djupet och får oss att fundera en extra gång kring kroppspositivitet och dagens ouppnåeliga ideal. Hon skriver om vikten i att älska sin kropp – precis som den är.

I takt med att sociala medier växer förändras också synen på samhällets ideal – där kroppen hamnar i stort fokus vilket kan leda till att vi ser ner på vårt utseende. Vi på Metro Mode vill vara med i kampen mot förändring av idealen och inspirera till kroppspositivitet! Emelina Seppänen som bor i Stockholm med sina två barn lyfte nyligen ett öppet och inspirerande inlägg på sin Instagram, där hon skriver om sina tidigare kroppsideal – men att hon nu och för alltid vill älska sin kropp precis som den är.

– Förra sommaren lovade jag mig själv att aldrig skämmas över min kropp igen. Jag skulle ha 1 år på mig att skapa min drömkropp genom träning och kost. Tills jag tillslut insåg att min lycka över min kropp varken sitter i några kilon eller hur mycket/lite celluliter jag har. Det sitter bara på insidan. Jag ska aldrig någonsin ge mig själv ett så pass värdelöst löfte igen. Jag ska nu och för alltid älska min kropp precis som den är!

Instagram: @emelinaseppanen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!