Hälsa

Metro Modes bloggare Fannie Redman tog EM-guld i MMA!

I helgen avgjordes EM i MMA och Metro Modes bloggare Fannie Redman tog hem guldet! Vi är så imponerade och glada för hennes skull. 

Foto & källa: Fannieredman.metromode.se

Den 27:e mars drog EM i MMA (Mixed Martial Arts) igång i Bulgarien. Fannie Redman gick vidare till semifinal i sin viktklass och matchen avgjordes på lördagen, när hon mötte Antoniya Kalacheva från Bulgarien. Tidigt i första ronden lyckades Fannie få ned henne på marken och avsluta matchen. “Riktigt rolig match och så skönt att få ett tidigt avslut.” skriver Fannie i ett blogginlägg.

På söndagen utkämpades finalmatchen och Fannie vann guldet på enat domslut. Hon var inte helt nöjd. “Jag tappade det lite i början av matchen haha sen lugnade jag ner mig och tog det lugnt de sista två ronderna och vann matchen säkert men lite tråkigt.”

Som 9-åring började Fannie med judo, fortsatte med BJJ (brasiliansk jiujitsu) och senare även MMA som hon numera utövar på heltid. Förra året vann hon SM i MMA och fick därmed en plats i landslaget och i EM. Vill du veta hur Fannie har förberett sig och laddat upp inför EM? Det kan du läsa om här.

Läs mer om Fannies EM-vinst på hennes blogg.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!