Hälsa

Metro Modes bloggare Jannike “Bisse” Ebbing öppnar upp sig om sin resa tillbaka till sig själv

Jannike “Bisse” Ebbing har hittat sig själv och mår idag bättre än någonsin förut. Men vägen dit hon är idag har inte varit lätt. I ett inlägg på sin blogg delar hon nu med sig om sin resa tillbaka till sig själv och uppmanar alla som inte känner sig lyckliga att göra en förändring här och nu! 

Foto: Instagram @bisse_

För Metro Modes bloggare Jannike Ebbing har det tagit tid att komma dit hon är idag. En tillvaro där hon har hittat sig själv, har livsglädje, energi och vilja! En tillvaro där hon är Jannike igen.

Jannike öppnar upp sig i ett inlägg på sin blogg och skriver att det var för drygt tre år sedan som hon “totalt tappade sig själv”. Hon levde ett destruktivt liv och trodde att pengar medförde lycka och att hon skulle bli lycklig om hon fortsatte att fylla sitt hem med snygga saker. Det var först efter att Jannike slutade jämföra sig själv med andra och frågade sig själv vad hon verkligen ville i livet som hon insåg att hon behövde göra en förändring. Hon behövde hitta sig själv igen.

Resan tillbaka till henne själv kom att bestå av bland annat sjukskrivningar, skilsmässa och förlorade vänskaper. Trots att resan var jobbig var det helt klart värt det och idag har Jannike sin lycka i de små sakerna i livet. Nu råder hon oss alla att själva ställa oss frågan “När var jag som lyckligast senaste?” och om det är nu, då är vi helt rätt i livet. Men om det inte är nu, är det hög tid att vi återfinner lyckan.

Vill du läsa hela Jannikes inlägg? Du hittar det här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!