Hälsa

Metro Modes bloggare Tess Montgomery är äntligen gravid: “Till slut klickade allt”

Vi på Metro Mode säger stort grattis till vår bloggare Tess Montgomery som efter en lång tid av försök äntligen har blivit gravid tillsammans med sin make Garth. Nu ser vi fram emot att följa med på deras resa genom graviditeten.

tess_gravid_815

I mitten av december öppnade Tess upp för sina bloggläsare om varför hon verkat lite opersonlig och frånvarande under hösten. Hon och Garth hade under en längre tid försökt att bli med barn och efter en berg-och-dalbana av känslosamma graviditetstester och falska förhoppningar befann sig Tess till slut öga mot öga med tvivlen:

“Jag har oftast ett ‘allting kommer att lösa sig’-tänk och tror på någon form av öde. Men nu kom alla de stora frågorna på en gång. ‘Tänk om vi inte kan få barn?’, ‘Vad gör vi om en av oss inte är fertil?’, ‘Skulle vi vara ok med IVF?’, ‘donator?’, ‘surrigat?’, ‘adoption?’, ‘klä Olive i kläder och köra runt henne i en liten barnvagn…?’, skrev Tess på sin blogg och fick en enorm respons från sina läsare.

Alla kommentarer, emails och telefonsamtal från vänner resulterade i att Tess startade två hemliga grupper på Facebook, en på svenska och en på engelska. Grupperna ”Framtida föräldrar” och ”The Art of Conception” blev en mötesplats för alla som söker stöd och pepp kring sina graviditetssvårigheter – och det var även de andra gruppmedlemmarna som var de första som fick höra om Tess stora nyhet.

Så här skriver Tess på sin blogg den 27 februari:

“Jag och Garth är så enormt glad att äntligen kunna berätta att vi väntar barn! Det tog sin lilla tid, men exakt ett år efter att vi började försöka klickade allting helt på naturlig väg.

Det var nästan exakt en vecka efter att jag skrev det här inlägget som magin till slut hände och vi plussade den 3e Januari. Vi tror att det var all spänningen som släppte efter att vi hade delat vår historia kombinerat med en otroligt lugn, skön och fridfull jul och nyår full med frisk luft och goda vänner i Skottland som gjorde att ägget bestämde sig för att fastna.”

Tess och Garth bebis är beräknad till mitten av september och i hennes blogg kommer du att kunna följa med på den spännande resan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!