Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Nike samarbetar med Louis Vuitton-designer i nya kollektionen Packable Sport Style

nikelab
Louis Vuitton-designern Kim Jones är nästa i raden av modeskapare som samarbetar med NikeLabs Summer of Sport. En del av inspirationen i den nya kollektionen NikeLab x Kim Jones: Packable Sport Style kommer från det konstanta resande som ingår i en elitidrottares livsstil.
 
Kollektionen består av ikoniska Nike-plagg som har uppdaterats i material som gör dem lätta att packa och bekväma att resa i. Brittiske Kim Jones har inspirerats av sitt eget frekventa flygande och kallar kollektionen för ett ”konceptuellt kollage” av alla sina resor. Packable Sport Style släpps den 23 juli, två veckor innan OS-invigningen i Rio de Janeiro, en resa alla utvalda atleter just nu laddar för.
 
Designsamarbetet sträcker sig över två säsonger och innehåller både herr- och dam-plagg och -skor. Brittiska sjukamparen Katarina Johnson-Thompson och bulgariske tennisspelaren Grigor Dimitrov frontar kampanjen.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che