Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Louis Vuitton-designern Kim Jones är nästa i raden av modeskapare i NikeLabs Summer of Sport. En del av inspirationen i den nya kollektionen NikeLab x Kim Jones: Packable Sport Style kommer från det konstanta resande som ingår i en elitidrottares livsstil.

Hälsa

Nike samarbetar med Louis Vuitton-designer i nya kollektionen Packable Sport Style

nikelab
Louis Vuitton-designern Kim Jones är nästa i raden av modeskapare som samarbetar med NikeLabs Summer of Sport. En del av inspirationen i den nya kollektionen NikeLab x Kim Jones: Packable Sport Style kommer från det konstanta resande som ingår i en elitidrottares livsstil.
 
Kollektionen består av ikoniska Nike-plagg som har uppdaterats i material som gör dem lätta att packa och bekväma att resa i. Brittiske Kim Jones har inspirerats av sitt eget frekventa flygande och kallar kollektionen för ett ”konceptuellt kollage” av alla sina resor. Packable Sport Style släpps den 23 juli, två veckor innan OS-invigningen i Rio de Janeiro, en resa alla utvalda atleter just nu laddar för.
 
Designsamarbetet sträcker sig över två säsonger och innehåller både herr- och dam-plagg och -skor. Brittiska sjukamparen Katarina Johnson-Thompson och bulgariske tennisspelaren Grigor Dimitrov frontar kampanjen.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta