Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

No More Bad Days – häng med oss på svettigaste och roligaste träningspasset

I går gick startskottet för årets No More Bad Days. Över 100 personer befann sig på Djurgården i Stockholm för att träna tillsammans i en utmanande och lekfull hinderbana. Resultatet blev ett svettigt träningspass för hela kroppen!

Foto: Herman Caroan

Varje torsdag i april bjuder vi dig tillsammans med Tough Viking och Sats på ett svettigt pass som tränar hela kroppen. Både för dig som vill få en kickstart på träningen och för dig som vill ha en rolig träningsutmaning.

Träningspassen är helt gratis och börjar vid Sats NK i Stockholm och sedan springer vi ut till Djurgården där passet börjar. Här blir det fokus på kondition och styrka vid olika stationer och framförallt en rolig och utmanande hinderbana.

Gårdagens hinderbana började med att deltagarna fick springa fram och tillbaka med en bulgarian bag, krypa under ett nät, välta ett traktordäck, lyfta atlasbollar, springa med en kätting och hoppa över och under en lina. Sist men absolut inte minst skulle du klättra över den fruktade väggen. Som vi sa, hur kul och utmanande som helst.

Sugen på att haka på?

Träningstillfällen Stockholm (Samling 18.30 på SATS NK):

4 april

11 april

18 april

25 april – fokus på löpning

2 maj

Träningstillfällen Göteborg (Samling på SATS Sisjön 18.30. Den 25 april kommer samlas vi i Slottsskogen 18.30):

11 april

18 april

25 april

Anmäl dig till passen här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!