Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

No More Bad Days – träna med oss på Metro Mode inför Sveriges tuffaste lopp

Vi på Metro Mode är så taggade på att kicka igång No More Bad Days, där vi tillsammans med er tränar inför Skandinaviens tuffaste hinderlopp – Tough Viking. Ni kommer under april få hänga med oss på redaktionen där vi bjuder på träningstips och ni får haka på våra träningspass. 

metro-mode-no-more-bad-days-1Foto: Lisa Dahlgren/Siri Amran

Redaktionen laddar just nu upp inför det tuffaste hinderloppet i Skandinavien, Tough Viking. Den 11 maj går startskottet och vi vill ha med er på resan. Ni får följa med oss på svettiga träningspass på Djurgården i Stockholm och Slottsskogen i Göteborg och ger dig träningstips på hur du ska tänka inför ett lopp.

Varje torsdag i april bjuder vi in dig till att få träna tillsammans med oss i redaktionen. Träningspassen är helt gratis, de är utmanande och roliga med fokus både på styrka och kondition. Vi har tillsammans med Sats och Tough Viking byggt upp en bana som bjuder på roliga hinder som passar både för dig som är nybörjare och för dig som vill ha en utmaning.

Nästa träningstillfälle är torsdagen den 11 april, hoppas vi ses då!

Träningstillfällen Stockholm (Samling 18.30 på SATS NK):

11 april

18 april

25 april – fokus på löpning

2 maj

Träningstillfällen Göteborg (Samling på SATS Sisjön 18.30. Den 25 april kommer samlas vi i Slottsskogen 18.30):

11 april

18 april

25 april

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!