Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Nu öppnar Demi Lovatos mamma upp om dotterns överdos

I juli tog Demi Lovato en överdos och i två dagar var hon i ett kritisk tillstånd. Nu öppnar hennes mamma, Dianna De La Garza, för första gången upp sig efter dotterns tragiska händelse. “Jag tror att hon överlevde tack vare alla miljoner böner hon fick den dagen”, säger hon.

Foto: Instagram/ @ddlovato

I en intervju med Newsmax TV berättar nu Demi Lovatos mamma för första gången om dotterns överdos i somras. Dianna De La Garza förklarar att hon började få flera meddelanden som hon inte förstod vad de handlade om: “Jag hörde just på nyheterna, jag är så ledsen, jag ber för er familj, jag ber för Demi.” För Dianna kom nyheten som en chock när hon fick ett samtal av Demis assistant som försökte förklara läget över telefon. “Orden som kom ut från hennes mun var ord som… som är så svåra att höra som förälder” och Dianna berättar att hon bokstavligen börjar skaka när hon börjar minnas vad som hände den dagen. “Hon sa att hon hade tagit en överdos och jag var i chock, jag visste inte vad jag skulle säga. Det var något jag aldrig någonsin hade förväntat mig att höra som förälder om någon av mina barn…”, säger hon.

Assistenten förklarade att Demi var medvetslös, men inte pratade och i två dagar visste ingen om om hon skulle överleva. “Jag försökte vara stark för henne och för hennes systrar och för min familj… Jag känner bara att hon överlevde tack vare alla miljoner böner hon fick den dagen”, säger Demis mamma i samma intervju.

I det senaste Instagram-inlägget skriver Demi själv: “Jag vill tacka Gud för att jag lever och är frisk”. Hon berättar att hon nu måste återhämta sig och hitta vägen tillbaka för att må bättre igen. “Jag kommer fortsätta kämpa”, säger hon.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Demi Lovato (@ddlovato)

Källa: MarieClaire

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!