Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Personliga tränaren Jen Widerstrom visar att även fitnessmodeller har osmickrande vinklar

Du behöver inte leta länge på Instagram för att hitta träningsinspiration, mycket samlas under #fitspo – och ofta i form av putande rumpor fotade bakifrån eller sex-pack med magrutor i korta toppar. Då och då dyker det tack och lov upp instagram-stjärnor som visar att bilden vinkel och ljus gör stor skillnad.

instastar_980Foto: Instagram/@jenwiderstrom

Personliga tränaren Jen Widerstrom har drygt 300 000 följare på Instagram som hon dagligen inspirerar med tuffa träningspass, kosttips och en hel del väldigt smickrande selfies. Men för ett tag sedan bestämde hon sig för att visa sina följare att en bild inte alltid säger allt, utan att det vi ser på Instagram ofta är väldigt vinklat. Något de flesta av oss redan vet, men det är ändå skönt att bli påmind.

Instagram-inlägget består av två bilder, sida vid sida, där Jen visar upp sig från två olika vinklar: Den ena från sidan i en avslappnad pose och den andra i full selfie-form, det vill säga med indragen mage, flexade muskler och putande rumpa. Texten lyder: “Oh it’s magic, you know. We all look like this when we sit. Don’t stress about the way your body looks in certain positions. These photos were taken two minutes apart!” Widerstrom bevisar verkligen att vinkel, ljussättning och poserande är allt. Inspirerande tycker vi!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!