Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Recept: Nyttiga våfflor med mandelmjöl till mellanmål, brunch och efterrätt

Våfflor funkar finfint året om – till våffeldagen i mars och alla andra dagar! Här är ett supergott och näringsrikt recept.

 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

nyttiga vafflorFoto: Unsplash

Mättande mandelmjöl, ägg och kokosfett – de här våfflorna passar lika bra till mellanmål som till efterrätt eller söndagsbrunch. Toppa med bär, färsk frukt och allt annat gott du gillar.

 

Nyttiga mandelvåfflor
3 stycken

 

Ingredienser
1 dl mandelmjöl
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 dl vatten
30 gram smält kokosfett
2 stora ägg

 

Gör så här
Blanda mandelmjöl, fiberhusk, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, vatten och kokosfett och blanda med de torra ingredienserna. Låt stå cirka 15 minuter och grädda sedan i våffeljärnet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!