Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Redaktionens hälsofavoriter inför 2022

För många av oss betyder den stundande januari en nystart, men vi på Metro Mode vill starta 2022 på rätt sätt. Inga hetsiga nyårslöften om antalet gymbesök eller vita månader – istället satsar vi på att hitta långsiktiga lösningar som håller året (och helst livet) ut. Du hittar våra 10 favoriter för att uppnå det här nedanför!

Foto: Unsplash

Oavsett om du är en person som älskar att testa nya hälsokurer och de senaste mattrenderna, eller håller dig till gamla säkra kort, så finns det några saker som kan göra ditt 2022 lite mer härligt och hälsosamt. Vi på Metro Mode har våra strategier för att ta oss igenom, och dessutom förgylla, de mörkare månaderna; därför har vi samlat 10 tips för att göra det här nedanför!

Spirulinapulver - Superfruit KÖP

Spirulinapulver - Superfruit

Superpulvret och mikroalgen spirulina är en av naturens mest koncentrerade näringskällor och är rik på både protein och klorofyll. Skopa gärna ner lite Spirulina när du blandar till en färgglad smoothie hemma för extra energi i vardagen!

Pris: 219 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cleanse Te, 20 tepåsar - Pukka KÖP

Cleanse Te, 20 tepåsar - Pukka

Några kvällar i veckan dricker vi en kopp Pukka Cleanse, ett te fyllt av renande örter som fänkålsfrön och pepparmynta. Det är alltså ett te som boostar huden och ger en extra härlig lyster.

Pris: 45 kronor.

KÖP

Nästa bild
Your Skin But Better CC+™ SPF50+ - IT Cosmetics KÖP

Your Skin But Better CC+™ SPF50+ - IT Cosmetics

En CC-cream, ”color correcting cream”, är ett perfekt alternativ till en foundation då den jämnar ut, vårdar och skyddar mot solens strålar i en och samma produkt. Just den här ger ett naturligt resultat som täcker hela dagen.

Pris: 420 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lotus Oil - Clarins KÖP

Lotus Oil - Clarins

Nu när det är kallare ute, och huden lätt blir extra torr, passar det perfekt att lägga till en ansiktsolja i huvrådsrutinen. Applicera din olja efter serum och dagkräm och låt den torka in innan du lägger din makeup för bäst resultat.

Pris: 470 kronor.

KÖP

Nästa bild
Magnesium 375 mg, 100 tabletter - Great Earth KÖP

Magnesium 375 mg, 100 tabletter - Great Earth

En vitamin som vi på redaktionen alltid har hemma och tar varje dag är magnesium. Det bidrar till att minska trötthet (vilket är extra viktigt de här mörka månaderna) samt muskelfunktion och nervsystemets normala funktion. Äter du det inte varje dag, så borde du börja direkt!

Pris: 114 kronor.

KÖP

Nästa bild
White Forest Hand Cream - Björk & Berries  KÖP

White Forest Hand Cream - Björk & Berries

En vårdande handkräm är ett måste för torra händer under de kallare månaderna. Den här sprider dessutom en härlig, lite starkare, doft.

Pris: 180 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dermopurifyer Oil Control Toner - Eucerin KÖP

Dermopurifyer Oil Control Toner - Eucerin

Just nu fokuserar vi på vad kroppen och huden mår bra av, och säger därför hejdå till starka produkter som utmanar hyn. Istället satsar vi på snälla hudvårdsserier.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
DermoPurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment - Eucerin KÖP

DermoPurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment - Eucerin

Pris: 167 kronor.

KÖP

Nästa bild
Body Scrub - & Other Stories KÖP

Body Scrub - & Other Stories

Långa, varma duschar är ett hett tips för att värma upp kroppen under vintern. Gärna med en härlig skrubb och ett skönt body-butter efteråt.

Pris: 120 kronor.

KÖP

Nästa bild
Yogamatta - Casall KÖP

Yogamatta - Casall

Under 2022 hoppas vi på att tillbringa mer tid på yogamattan, dels för att sträcka ut kroppen men lika mycket för sinnets skull.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Perfect Hair Day Dry Shampoo - Living Proof KÖP

Perfect Hair Day Dry Shampoo - Living Proof

Det är faktiskt inte ett måste att tvätta håret efter varje hemmaträningspass eller löprunda utomhus – ofta räcker det med att spraya lite torrschampo i hårbotten för att det ska kännas fräscht igen (om man inte kört ett mördarpass, såklart). Just den här varianten absorberar svett och olja och får håret att både se, kännas och dofta rent. En favorit här på redaktionen!

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!