Hälsa

Så äter och tränar du som designern och Metro Mode-bloggaren Sanne Andersson

Metro Modes härliga bloggare Sanne Andersson delar sin tid mellan New York och Stockholm – med ett inspirerande liv fyllt av kläddesign, resor – och träning. Här berättar Sanne om sitt absoluta favoritpass, om sina boxarplaner och mardrömsträningen som hon kämpar för att börja gilla. 

sannealexandra_3

Hej Sanne! Hur tränar du helst just nu?


– Jag tränar barre 3-5 dagar i veckan. Jag dansade balett från att jag var 3 till 22 år så jag trivs bra vid stången och tycker att det är den optimala träningsformen för mig. När jag kommer tillbaka till Stockholm ska jag varva barre med Megaformer. Det fastnade jag för förra året men har inte hittat någon lika bra (eller nära mitt hus kanske jag säga säga) här.

Läs mer: Träningsguide: Allt du behöver veta om Megaformer

Vem tränar du med?


– Jag klarar mig fint själv men om någon av mina vänner vill hänga på är det bara att joina! Men allra bäst tränar jag nog själv på gruppträningspass. Är jag helt ensam så fuskar jag!

Favoritträningslåt?


– Just nu blir jag ruggigt peppad på barren när vi står och svettas vid stången till “Hung up” med Tritonal. Balett och house – magisk kombo!

Bästa träningsplagget i din garderob just nu?


– Min egen träningskollektion, framför allt mina tights!

Träningsform du testat – men inte gillat?

– Jag avskyr att springa. Jogga är det absolut tråkigaste jag vet så ett av mina livsmål är att bli en sån som kommer till en semesterdestination och säger “jag ska bara ta en springtur så kan jag utforska stan lite”. Jag vill så gärna bli en människa som tycker att löpning är terapi. Jag ska börja öva.

Träningsform du är nyfiken på, men inte testat ännu?

– Boxning! Jag är rätt liten och ettrig så har fått för mig att jag skulle kunna vara bra, haha.

Favoritstyrkeövningen? 

– Plankan! Den går att variera så mycket och stärker verkligen bålen på ett grymt sätt. Sedan är jag ganska bra på plankan så allt jag är bra på tycker jag är roligare.

sannealexandra_plankan

Ditt drömmål inom träning?

– Som sagt, att bli grym på att springa, så den dagen jag sprungit milen kommer jag att fira BIG time. Jag har inte dålig kondition, jag tycker bara att det är tråkigt att springa.

Vad finns alltid i din kyl?

– Ägg, körsbärstomater och bladspenat. Det vill säga, det finns alltid frukost, resterande mål brukar gå att lösa under dagen.

… I din frys?

– Fryst bladspenat, fryst mango och eventuellt någon glass när min fästman är på resande fot.

… I ditt skafferi?

– Knäckebröd, det är det bland det godaste jag vet!

Det godaste du vet?

– Förutom knäckemackor då… Jag älskar allt med tryffel. Finns det något på menyn med tryffel så är det givet för mig.

Var hittar vi dig en fredagskväll?

– 
När jag bor i USA: på arenan (min fästman spelar hockey) eller på någon restaurang inne i New York City. I Stockholm: på vår balkong på Lilla Essingen eller på middag inne i stan.

… En lördagsförmiddag?

– I USA: på någon brunch i Hoboken eller NYC alternativt på en barre-klass. I Stockholm: samma där, antingen på något brunchställe inne i stan eller på BeCore och tränar Megaformer. Det beror på hur trött jag är sen kvällen innan!

… En söndagseftermiddag?

– Alltid hemma i soffan och tar det lugnt!

Vad följer alltid med i din vardagsväska?

– Min korthållare, Niveas läppsyl “Pearly shine” och mina visitkort.

sannealexandra_1

Sanne Andersson

Blogg: sannealexandra.metromode.se

Instagram: @sannealexandra

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!