Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Så äter och tränar Jenna Dewan Tatum: “Morgonsmoothien har förändrat min hud och energinivå”

Ett av våra absoluta favoritpar i Hollywood är härliga Jenna Dewan Tatum och hennes stilige man Channing Tatum. Och som alltid när vi gillar någon så inspireras vi gärna av deras bästa livsstilstips. För Marie Claire har dansaren och skådespelaren Jenna delat med sig av hur en typisk dag i hennes liv ser ut.   

Foto: Instagram/@jennadewan

Det är såklart svårt att anamma en annan persons livsstil, om dess vardag ser helt olika ut från ens egen. Jenna Dewan Tatum bor i soliga Kalifornien och har inte direkt ett 9-5-jobb. Men! Trots detta plockar vi gärna godbitarna ur hennes dagsschema, som att stanna upp en stund och lägga bort telefonen, gå på promenader med kompisar (istället för att alltid ses över en drink på AW) och att börja dagen med en grön smoothie.

7:30
Jenna vaknar tio minuter innan dottern för att hinna duscha. Skönhetsrutinen är enkel: Ett tjockt lager med solkräm. “Ärligt talat, det är centimetertjockt.”

8:00
Frukost: Smoothie med spenat, romansallad, citron, selleri, banan, päron och äpple. “Den är fylld med så mycket fiber, mineraler och vitaminer – det har förändrat min energi och min hud”.

9:00
Efter att ha kört Everly till skolan, passar Jenna på att ta en hike i Fryman Canyon eller Runyoun Canyon med en vän. “Det gäller att passa på när jag inte jobbar eller har fullt upp som mamma”.

10:30
Jenna försöker att få in träningspass några gånger i veckan. Hon gillar pass med högt tempo och hög musik. “Jag växte upp med dans och är bra på att pusha mig själv lite hårdare när jag dansar med andra”.

11:30
Tid för möten! För att inte bli alltför stressad när hon så brukar Jenna lägga ner telefonen och visualisera sig själv som ett träd, med fötterna väl rotade ner i marken. “Det tar bara en minut och gör att jag samlar mig”.

14:00
Efter skolan gör Jenna och Everly någon aktivitet tillsammans, allt från att måla till gymnastik.

Magic power games on the beach today ????

Ett inlägg delat av Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

17:00
En favorit på middagsbordet är pasta med pesto och grillad sparris. “Channing gör kött till sig om han är sugen på det”. När familjen ska lyxa till det går de ut och äter sushi, Everly älskar edamamebönor som hon kallar för “pop-out beans”. Jenna beställer vegetariska sushirullar och skulle kunna äta sin vikt i ingefära!

20:30
Läggdags för Everly, sen tar Jenna gärna ett bad med Epsomsalt och eteriska oljor från Young Living. “Jag försöker att inte svara på mejl och istället läsa en bok. Det hjälper mig att zooma ut.”

00:00
På kvällen använder Jenna en retinolkräm som hon fått rekommenderat från sin ansiktsterapeut och fuktkräm från Lancer, The Method: Nourish moisturizer (adlink). “Jag säger att jag går och lägger mig vid 11, men jag är en nattuggla så det blir närmare midnatt”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!