Hälsa

Sassa Aslis 7 bästa tips – så förbättrar du relationen till dig själv!

“Att lära sig älska sig själv tar tid, tålamod men viktigast av allt aktiva handlingar”. Metro Modes hälsobloggare Sassa Asli har delat med sig av sina sju bästa tips på hur vi kan förbättra relationen till oss själva. 

Foto: Instagram @sassa_asli

Det är en självklarhet att vi ska älska oss själva, men för alla är det inte så enkelt. Vi blir pressade till att vara och bete oss på ett visst sätt och det är lätt att bli för hård mot sig själv och tappa kontrollen. På sin blogg delade hälsobloggaren Sassa Asli med sig om sju vägledande tips på hur vi kan förbättra relationen till oss själva.

1. Öva på att bekräfta dig själv

Att få komplimanger och bekräftelse av personer i sin omgivning är alltid kul, men det är minst lika viktigt att vi bekräftar oss själva! Gör till en vana att varje kväll skriva ner två-tre bra saker du har gjort under dagen och ge dig själv beröm.

2. Använd dig av positiva Mantran 

Börja använd dig av mantran i vardagen! Välj ut ett positiv mantra i början av varje vecka och låt det bli din ledande stjärna under veckan.

3. Jämför inte din start med andras framgångar 

Det är en stor skillnad mellan jämförelse och inspiration. Medan en jämförelse med andras framgångar kan vara till skada, kan inspirationen vi får genom andras framgångar ge oss kraft och energi. Se därför till att fokusera på din egen utveckling, inspireras gärna av andra med det är din egen väg du ska följa.

4. Rensa bland dina vänner 

Vänner i din omgivning påverkar oss mer än vad vi tror och det är därför viktigt att vi omger oss av människor som lyfter och tror på oss. Skrota vännerna som snackar skit eller lägger tid på att prata illa om andra, de går inte att ändra på!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!