Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Selena Gomez öppnar upp om vänskap: “Jag känner alla – men har inga vänner”

Snygg, talangfull och smart. Med världens största Instagram-konto och en raketkarriär inom nöjesbranschen är det lätt att förutsätta att Selena Gomez liv även är fyllt av många vänskapsrelationer. I en nyligen publicerad intervju med Business of Fashion berättar den 25-åriga superstjärnan om hur svårt hon har att släppa in människor i sitt liv. 

Foto: REX

I november förra året öppnade Selena Gomez upp om sin psykiska ohälsa inför Hollywoods samlade kändiselit och resten av världen på American Music Awards där hon tog emot pris som “årets kvinnliga artist inom pop/rock”. Det var Selenas första offentliga framträdande på flera månader, efter en inställd världsturné och besök på en psykiatrisk klinik för sin ångest. I ett starkt och utlämnade tal berättade Selena om hur det är att ”ha allt” men ändå känna sig helt tom inuti.

Psykisk ohälsa är ett hjärteämne för Selena och hon delar med sig av sina erfarenheter på ett öppet och ärligt sätt i sina låttexter och i sitt populära Instagram-flöde. Men trots att hon har världens största Instagram-konto med över 126 miljoner (!) följare så är Selena en ganska ensam person privat. I en intervju med Business of Fashion berättar Selena om hur svårt hon har att skapa nära vänskaprelationer:

– Du måste lista ut vilka personer som är i din cirkel. Det känns som om jag känner alla men har inga vänner. [Skratt] Jag har typ tre bra vänner som jag kan berätta allt för, men jag “känner alla”, säger Selena som också poängterar hur viktigt (och svårt) det är att sätta gränser för att hitta de människor som respekterar dig och vill ditt bästa.

Selena Gomez med en av sina nära, pojkvännen The Weeknd (Foto: REX)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!