Hälsa

Tracy Anderson och Gwyneth Paltrow öppnar New Yorks coolaste träningsstudio på 59th street

Planerar du en tripp till New York i vår? Se då till att boka in ett besök på stans hetaste träningsnyhet. I dag, den 1 mars, öppnar kändistränaren Tracy Anderson sin nya superhajpade studio på 59th street – och hon gör det tillsammans med ingen mindre än Gwyneth Paltrow. tracyanderson_newyorkFoto: REX & Instagram/@tracyandersonmethod

New York City kryllar av trendiga gym med alla träningsformer du kan tänka dig. Oavsett om du vill yoga, träna crossfit, soul cycle, barre eller klassisk styrketräning så finns det alltid ett ställe att gå till. När träningsgurun Tracy Anderson nu öppnar sin nya anläggning på hela 560 kvadratmeter i en gammal biograf på Manhattan kommer kön efter ett av de eftertraktade medlemskapen med all sannolikhet att bli lång!

Tracy Anderson har över 266 000 följare på Instagram, hennes program “The Tracy Anderson Method” älskas av stjärnor så som Alessandra Ambrosio, Christy Turlington, Cameron Diaz, Kim Kardashian, Jennifer Aniston och Gwyneth Paltrow. Tracy har, förutom sin kändistäta kundlista, även en rad träningsstudios och ett onlineprogram för oss som inte bor i USA.

Den nya studion på 59th street mitt på Manhattan kommer erbjuda allt som ingår i Tracy Anderson-metoden inklusive styrketränings- och dansklasser för olika träningsnivåer, personlig träning och Tracys egna koncept, bland annat hennes stötdämpande och fjädrande “Super G”-golv där många av klasserna kommer att hållas.

I anslutning till studion finns ett kafé där Tracys och hennes nära vän och PT-kund Gwyneth Paltrows organiska matkoncept 3 Green Hearts kommer att serveras. Kafét är dessutom öppet för alla, du behöver inte vara medlem på studion för att få köpa med dig en god och hälsosam måltid. På sin Instagram delar Tracy med sig av video med några av förberedelserna inför öppningen – här har vi inget emot att svänga förbi under nästa New York-vistelse!

Oh just an 8 hour sound check. Everyone will move. Right @stevenbeltrani ? #callmemaybegetshimeverytime

Ett inlägg delat av Tracy Anderson (@tracyandersonmethod)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!