Hälsa

Träna dig till positiva tankar

Måndag innebär ny vecka och nya tag. För att starta måndagen på bästa sätt och göra veckan till en grym sådan – kan du haka på vår bloggare Josefin Dahlberg och hennes underbara ”Monday Mantra”!

monday-mantraFoto: Josefin Dahlberg

Josefin Dahlbergs mantra förra veckan var “Dream Big” och denna vecka är det “I am the light” som gäller. På sin blogg skriver hon: ”Vi har alla ljuset inom oss, vårt ljus som lyser när vi mår bra, är lyckliga och kärleksfulla. Och det är viktigt att ha med sig det på vägen mot sina drömmar”. Hur fint skrivet är inte detta?

Josefin har visualiserat sitt ljus som en orange och varm aura. Hon försöker att inleda varje morgon med att ställa sig framför spegeln och föreställa sig ljuset omkring sig. Men vad är ett inre ljus? Josefin menar att det är en känsla av trygghet och kärlek, som alla har inom sig men mer undangömd hos vissa. Många människor bygger väggar av rädslor, sorg, skam och skuld så att vårt ljus inte syns. Dessa väggar som man byggt upp under många år kan vara svåra att ta sig igenom men denna veckas mantra är att tro på att det går. “Jag är övertygad om att mitt ljus skiner för mig själv och på andra när jag gör det jag mår bra av”, skriver Josefin i bloggen.

Gå in och läs mer på Josefin Dahlbergs blogg här för att se de tre stegen till veckans mantra.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!