Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Vegansk, nyttig och ljuvligt fin – så gör du din egen “unicorn toast”

Som små färgexplosioner av smaker samlar matstylisten Adeline Waugh sina drömmiga och hälsosamma kreationer på Instagram-kontot @vibrantpure. Vi kan inte sluta titta på hennes “unicorn toasts”, som ger de välfotograferade avokadomackorna en rejäl match…

unicorntoast_815

Har du också fotat en och annan avokadomacka till Instagram – och försökt dig på den läckra avokadorosen för att ge bilderna en extra twist? Då kan det vara dags att ta ytterligare ett steg i ditt instagrammande, inspirationen hittar du hos @vibrantpure!

Adeline Waugh är Miami-baserade matstylisten som skapar den ena färgglada matbilden efter den andra. Att skrolla igenom hennes flöde får oss att fundera över varför vi inte alltid blandar rosa, gul, grön, blå och orange färskost på samma toast? För det är just Adelines “unicorn toasts” (eller regnbågstoasts som hon också kallar dem) som får allra mest uppmärksamhet och uppskattning bland hennes drygt 30 000 följare – och vi förstår varför! En riktig humörhöjare som dessutom (beroende på vad du smaksätter med) smakar riktigt gott.

Regnbågstoast – så gör du!

Adeline blandar vegansk färskost (baserad på mandelmjölk) med olika färgstarka och hälsoboostande ingredienser som rödbeta, gurkmeja och spirulina. Testa du också (låt fantasin flöda) och bred sedan ut osten på valfritt bröd, antingen som breda ränder eller så använder du en smörkniv till att få färgerna att smälta samman. Kolla in bilderna från @vibrantpure här nedanför för inspiration!

#toasttherainbow all day every day. Wishing everyone a magical holiday weekend ☀️

Ett foto publicerat av Adeline Waugh (@vibrantandpure)

Toast + ombré + the increasingly popular avocado rose= the trendiest thing, maybe ever…?

Ett foto publicerat av Adeline Waugh (@vibrantandpure)Foto & källa: Instagram/@vibrantpure

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!